Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο (11:00) κόντρα στον Νο2 του Εκουαδόρ στην πρεμιέρα της Εθνικής μας ομάδας. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ο Μιχάλης Περβολαράκης, ενώ την Κυριακή το πρωί (12:00) θα αγωνιστούν τα αδέρφια Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπας.

Πιο αναλυτικά, στον 1ο αγώνα του Σαββάτου ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Νο2 του Εκουαδόρ, Αλαβάρο Γκιγιέν (Νο731 στον κόσμο), ενώ στη συνέχεια ο Περβολαράκης θα παίξει απέναντι στον Νο1 των φιλοξενούμενων, Άντρες Αντράντε (Νο564).

Αυτά τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν το Σάββατο, ενώ η Κυριακή θα ξεκινήσει (12:00) από τα διπλά με τον Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά να αντιμετωπίζουν τους Γκονζάλο Εσκομπάρ και Ντιέγκο Ιντάλγκο στο ίσως πιο κρίσιμο παιχνίδι του tie.

Θυμίζουμε πως το ρόστερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αποτελείται από τους Στέφανο Τσιτσιπά, Μιχάλη Περβολαράκη, Πέτρο Τσιτσιπά, Αλέξανδρο Σκορίλα και Αριστοτέλη Θάνο.

Αρχηγός αποστολής είναι ο Απόστολος Τσιτσιπάς και Εθνικός προπονητής ο Δημήτρης Χατζηνικολάου, ενώ μέλη της ελληνικής ομάδα είναι ακόμα ο γιατρός Διονύσης Χίσσας, ο γυμναστής Χρήστος Φιωτάκης, ο ψυχολόγος Κώστας Περγαντής, ο φυσικοθεραπευτής Απόστολος Μιχαλάκας και ο βοηθός προπονητή Θανάσης Μανέκας.

 

Video highlights