Νιώθουμε την ανάγκη να ζητήσουμε συγνώμη από τη Μαρία, τον Στέφανο και όσους ενόχλησε ή πρόσεβαλε η φράση “ιστορικό χαμηλό, των δυόμιση τελευταίων ετών” που χρησιμοποιήσαμε, στην αναφορά μας για την είδηση της εξόδου των δύο κορυφαίων εκπροσώπων μας στο παγκόσμιο τένις, από την πρώτη 10αδα της παγκόσμιας κατάταξης.

Παρ’ότι δεν είναι ψέμα ή λάθος, παραδεχόμαστε πως πρόκειται για μια άστοχη και υπερβολική αναφορά και κατανοούμε τη “φασαρία” που προκάλεσε.

Πολλές φορές οι δημοσιογράφοι, πέφτουμε στην παγίδα χρησιμοποιώντας κάποιες λέξεις με στόχο να τονίσουμε τη σημαντικότητα της είδησης. Σε αυτή την κατηγορία ανήκε και το συγκεκριμένο ποστ στο Twitter.

Κάποιοι μπορεί να το κάνουν και για άλλους λόγους. Εμείς, όμως, στο Tennis24 έχουμε αποδείξει τις πάντα αγνές προθέσεις μας, στηρίζοντας όλα αυτά τα χρόνια την προσπάθεια των δύο παιδιών. Αμέτρητα ξενύχτια, εκατοντάδες ώρες παρακολούθησης αγώνων και δεκάδες χιλιάδες λέξεις αποτυπωμένες στην οθόνη χιλιάδων χρηστών, για τις μεγάλες και ιστορικές επιτυχίες ή τις απογοητευτικές ήττες τους, όλα αυτά τα χρόνια.

Άλλωστε, γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τις θυσίες, το τι σημαίνει πρωταθλητισμός στο τένις στην Ελλάδα και τις απειροελάχιστες πιθανότητες που έχει, ιδιαίτερα ένας Έλληνας αθλητής να εξελιχθεί σε τενίστα παγκοσμίου κλάσης.

Δεν θα διορθώσουμε, ούτε θα κατεβάσουμε τη δημοσίευση. Θα την αφήσουμε στον αέρα να μας θυμίζει το λάθος μας και να μας δίνει κίνητρο να γίνουμε καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε. Αυτό μας έχουν μάθει, άλλωστε, αυτά τα 16 χρόνια που έχουμε αναλάβει την, θέλουμε να πιστεύουμε, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των Ελλήνων φαν του τένις, οι σπουδαίοι του αθλήματος Φέντερερ, Ναδάλ, Τζόκοβιτς, Σάκκαρη κ.α. με τη συμπεριφορά τους μέσα κι έξω από τα courts…

 

 

Υγ. Το ποστ το δημοσίευσα εγώ προσωπικά…

Μαρίνος Ταχτσίδης – Διευθυντής Tennis24

 

Video highlights
Previous articleΑλκαράθ: Διάστρεμμα 2ου βαθμού – Κανονικά σε Βέγκας και Καλιφόρνια
Next articleΝτουμπάι: Έκλεισε η 8άδα (vids)