Και το όνομα αυτού… Qatar Airways. Ο κρατικός αερομεταφορέας του Κατάρ είναι η εταιρία που αποτελεί τον νέο μεγάλο χορηγικό συνεργάτη του Premier Padel. Μάλιστα, η Qatar Airways αναμένεται να καταστεί ο κεντρικός χορηγός του Τουρ, με το όνομά της προσεχώς να εντάσσεται στην επίσημη ονομασία του σιρκουί.

Μία επιπλέον ενίσχυση της Qatar Airways θα είναι σε… είδος, καθώς ο αερομεταφορέας θα συμβάλει στις μετακινήσεις των παικτών από και προς τις πόλεις που φιλοξενούν τουρνουά. Αυτή η διευκόλυνση θα έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία για τους παίκτες που βρίσκονται χαμηλά στην κατάταξη, καθώς είναι εκείνοι που θα συμμετέχουν σε προκριματικούς γύρους, δαπανώντας έτσι περισσότερα χρήματα σε διαμονή, ενώ είναι και εκείνοι με τα -κατά κανόνα- χαμηλότερα αναμενόμενα έσοδα από χρηματικά έπαθλα.

Οι Τάπια και Κοέγιο είχαν αμφότεροι κεντρική χορηγική συνεργασία με την Qatar Airways το 2023.

Με αυτή την ενέργεια το κράτος του Κατάρ ενισχύει την άμεση εμπλοκή του με το Παγκόσμιο Τουρ, αφού το Premier Padel αποτελεί ιδιοκτησία της Qatar Sports Investmens, της οποίας ηγείται ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί. Υπενθυμίζεται πως η Qatar Airways αποτελεί ήδη κεντρικό χορηγό του Αγκουστίν Τάπια, ενώ πέρσι είχε ίδιο χαρακτήρα συνεργασίας και με τον Αρτούρο Κοέγιο, δηλαδή των παικτών που συνθέτουν το Νο1 δίδυμο στο ανδρικό Τουρ.

Video highlights
Previous articleΠορτογαλία: Στον τελικό των διπλών ο Πέτρος Τσιτσιπάς
Next articleΣλοβενία: Στον τελικό των διπλών η Σακελλαρίδη