Η Emirates ανακοινώνει την έναρξη μιας πολυετούς χορηγικής συνεργασίας με το τουρνουά του Γουίμπλεντον, ένα από τα παλαιότερα τουρνουά τένις στον κόσμο

Η αεροπορική εταιρεία υποστηρίζει και τα τέσσερα τουρνουά Grand Slam – Australian Open, Roland-Garros, US Open και τώρα, το τουρνουά του Γουίμπλεντον

Η συνεργασία περιλαμβάνει την επένδυση πολλών εκατομμυρίων για την υποστήριξη και την προώθηση στοχευμένων πρωτοβουλιών με κοινωνικό αντίκτυπο σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο
Αθήνα, 27 Φεβρουαρίου 2024 – Η Emirates υποστηρίζει το τέταρτο Grand Slam, ανακοινώνοντας την έναρξη μιας πολυετούς συνεργασίας με ένα από τα πιο σημαντικά πρωταθλήματα τένις παγκοσμίως – το τουρνουά του Γουίμπλεντον.

Ως επίσημος χορηγός του τουρνουά τένις του Γουίμπλεντον, η Emirates θα ανεβάσει τον κόσμο του τένις σε νέα επίπεδα, με συναρπαστικές δραστηριότητες επί του εδάφους. Το πρωτάθλημα θα λάβει χώρα μεταξύ 1 και 14 Ιουλίου 2024, στο The All England Lawn Tennis Club. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η αεροπορική εταιρεία αποτελεί πλέον υπερήφανο χορηγό και των τεσσάρων πρωταθλημάτων του Grand Slam.

Ο Sir Tim Clark, Πρόεδρος της Emirates Airline, δήλωσε: «Είτε πρόκειται για αγώνες που πραγματοποιούνται σε σκληρό γήπεδο, είτε για αγώνες που πραγματοποιούνται σε γήπεδο με γρασίδι, είμαστε περήφανοι που διευρύνουμε την παρουσία μας στον κόσμο του τένις.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνδεόμαστε με το τουρνουά τένις του Γουίμπλεντον, το οποίο αποτελεί σημαντικό αθλητικό γεγονός και παρακολουθείται από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Υποστηρίζοντας το άθλημα του τένις διαχρονικά και αποτελώντας πλέον χορηγό και των τεσσάρων Grand Slam, η Emirates ενισχύει ακόμη περαιτέρω τη δέσμευσή της προς το συγκεκριμένο.

Ανυπομονούμε να συμβάλλουμε στην πραγματοποίηση του αθλητικού γεγονότος παγκόσμιας κλάσης φέτος το καλοκαίρι και να γιορτάσουμε τις καλύτερες στιγμές με οπαδούς του τένις από όλο τον κόσμο».

Η Deborah Jevans CBE, Πρόεδρος του All England Club, ανέφερε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την Emirates στην οικογένεια των Επίσημων Συνεργατών του τουρνουά του Γουίμπλεντον.

Καθιστώντας την Emirates ως Επίσημο Αερομεταφορέα, το τουρνουά ενώνει τις δυνάμεις του με ένα premium brand που υποστηρίζει διαχρονικά το τένις και ευρύτερα τον αθλητισμό, σε παγκόσμιο επίπεδο. Καθώς η Emirates υποστηρίζει το άθλημα του τένις για περίπου τέσσερις δεκαετίες, η σύνδεση της αεροπορικής εταιρείας με το άθλημα αλλάζει επίπεδο.

Μάλιστα, το ενδιαφέρον που έχουμε λάβει φέτος για τη συμμετοχή στο Τουρνουά, τόσο από το Ηνωμένο Βασίλειο όσο και απ’ όλο τον κόσμο κινείται σε επίπεδα ρεκόρ, ενώ η υποστήριξη από Επίσημους Συνεργάτες, όπως η Emirates, μας βοηθά να διατηρήσουμε τις κορυφαίες προδιαγραφές της διοργάνωσης, τόσο για τους παίκτες όσο και για τους φιλάθλους».

 

Επίσημος Αεροπορικός Συνεργάτης του τουρνουά τένις του Γουίμπλεντον

Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Emirates θα επωφεληθεί από ένα ευρύ φάσμα προνομίων, όπως: προβολή του λογοτύπου εντός γηπέδου στο Centre Court και στο No.1 Court, επί τόπου δράσεις για αλληλεπίδραση με τους οπαδούς του τένις, δικαιώματα στο μάρκετινγκ, ψηφιακής και κοινωνικής δικτύωσης, εισιτήρια φιλοξενίας και μια ευκαιρία για την αεροπορική εταιρεία να συμμετάσχει στο δημοφιλές τουρνουά του Γουίμπλεντον στην πλατφόρμα metaverse, Roblox, με το λογότυπο της Emirates να εμφανίζεται στα γήπεδα τένις και τις πίστες εμποδίων.

Πρωτοβουλίες «Force for Good»

Επιπλέον, η Emirates και το τουρνουά του Γουίμπλεντον θα υποστηρίξουν πρωτοβουλίες με κοινωνικό αντίκτυπο σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, θα δημιουργηθεί ένα κεφάλαιο πολλών εκατομμυρίων λιρών, υπό την ονομασία «Force for Good», μέσω του οποίου θα υποστηρίζονται πρωτοβουλίες με θετικό αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν εντός του 2024.

Υπερήφανος χορηγός τεσσάρων Grand Slam

Η Emirates αποτελεί την Επίσημη Αεροπορική Εταιρεία του ATP Tour από το 2013 και επίσημο χορηγό από το 2016. Το χαρτοφυλάκιο της αεροπορικής εταιρείας περιλαμβάνει μερικές από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις στις περιοδείες των ATP και WTA.

Εκτός από τα τέσσερα τουρνουά Grand Slam – το US Open (από το 2012), το Roland-Garros (από το 2013), το Australian Open (από το 2015) και το τουρνουά του Γουίμπλεντον (ανακοινώθηκε το 2024) – η αεροπορική εταιρεία υποστηρίζει ακόμη 60 τουρνουά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Η Emirates υποστηρίζει επίσης το Dubai Duty Free Tennis Championships από την έναρξή του το 1993. Μεταξύ άλλων, το χαρτοφυλάκιο χορηγιών της αεροπορικής εταιρείας περιλαμβάνει πλήθος κορυφαίων παγκοσμίων αθλημάτων όπως γκολφ, ιπποδρομίες και ιστιοπλοΐα. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η αεροπορική εταιρεία είναι υπερήφανος χορηγός της Arsenal, του Emirates FA Cup και του Lancashire Cricket Club & Emirates Old Trafford.

Λίγα Λόγια για την Emirates

Η παρουσία της Emirates στην ελληνική αγορά ξεκίνησε το 1996. Τα τελευταία 28 χρόνια, η Emirates έχει προσφέρει τις μοναδικές της υπηρεσίες σε περισσότερους από 4,5 εκατομμύρια επιβάτες στην ελληνική αγορά.

Η πρώτη εταιρία που συνέδεσε απευθείας την Αθήνα με το Ντουμπάι, η Emirates, από το Μάρτιο του 2017 προσφέρει ακόμη τη μοναδική απευθείας, καθημερινή πτήση που συνδέει την Ελλάδα με τις ΗΠΑ 365 μέρες τον χρόνο.

Οι επιβάτες που πετούν με την Emirates μπορούν να διασκεδάσουν με ταινίες και προγράμματα στα περισσότερα από 5.000 κανάλια του ice, του βραβευμένου συστήματος ψυχαγωγίας της εταιρίας.

Θα μπορούν ακόμη να απολαύσουν την άριστη φιλοξενία και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση που προσφέρει το διεθνές, πολυπολιτισμικό πλήρωμα της Emirates. Έχοντας ξεκινήσει τη λειτουργία της με μόλις δύο αεροσκάφη το 1985, η Emirates είναι πλέον η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική.

Σχετικά με το Γουίμπλεντον

Το τουρνουά του Γουίμπλενον είναι το παλαιότερο από τα τέσσερα Grand Slam του τένις και το μόνο που παίζεται στο γρασίδι. Το τουρνουά του Γουίμπλεντον, το οποίο διαχειρίζεται το The All England Lawn Tennis Club (AELTC) και διοργανώνεται στο AELTC Grounds, έχει εξελιχθεί από την αρχική του μορφή ως croquet club ιδιωτικών μελών το 1868, σε ένα από τα μεγαλύτερα ετήσια αθλητικά γεγονότα στον κόσμο και ένα από τα πιο σημαντικά brands του αθλητισμού.

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.wimbledon.com και ακολουθήστε το @wimbledon σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Η στρατηγική της κοινότητας του All England Club έχει τις ρίζες της στη φιλοδοξία της να είναι μια Δύναμη για το Καλό, δίνοντας το παράδειγμα μέσω της δέσμευσής μας στην κοινότητα, την ένταξη, το περιβάλλον και εμπνέοντας άλλους να αναλάβουν δράση. Αυτό συμβάλλει στην ενεργή δημιουργία ουσιαστικών και θετικών οφελών για τις κοινότητές μας και τη διασφάλιση ότι όλοι αισθάνονται ευπρόσδεκτοι στο Γουίμπλεντον.

Video highlights
Previous articleΤαϊλάνδη: Πρεμιέρα με νίκη για τον Σακελλαρίδη
Next articleΑκαπούλκο: Διπλή πρεμιέρα για τον Τσιτσιπά