ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ TENNIS24

Το Tennis24 (www.tennis24.gr) είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site για το τένις στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 2008, και 12 χρόνια τώρα, προσφέρει εξειδικευμένη ενημέρωση γύρω από το άθλημα του τένις, καλύπτοντας την παγκόσμια ειδησεογραφία σε 24ωρη βάση, όπως άλλωστε μαρτυρά και ο διακριτικός του τίτλος.

Στόχος του Tennis24 είναι, όχι μόνο η πλήρης ενημέρωση και η κάλυψη των γεγονότων παγκοσμίως, αλλά μέσα από την ανάδειξη των πραγματικών πρωταγωνιστών που είναι οι αθλητές και ο τρόπος παιχνιδιού τους, να δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε οι Έλληνες να ασχοληθούν ενεργά με το άθλημα ως μέσω εκγύμνασης, άθλησης, καθημερινότητας…ζωής!

Οι εταιρίες που θα επιλέξουν το Tennis24 για την προώθηση των υπηρεσιών τους και που μαζί θα δημιουργήσουν μια σταθερή, δυνατή και μακροχρόνια συνεργασία θα έχουν το προνόμιο να γίνουν συνώνυμο του tennis στην Ελλάδα.

Σε κανένα άλλο ελληνικό μέσο ενημέρωσης δεν συναντάται:

  • Εξειδίκευση
  • Σφαιρική κάλυψη
  • Πυκνή ροή
  • Πλούσια θεματολογία

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Το tennis24 απευθύνεται σε άτομα που έχουν γνώσεις γύρω από το άθλημα, τους αρέσει να παρακολουθούν τένις και παίζουν συχνά. Έχει αποκτήσει «φανατικό» κοινό, το οποίο ενημερώνεται για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της παγκόσμιας αντισφαίρισης.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των αναγνωστών είναι άνθρωποι ανώτερης και ανώτατης μόρφωσης, προτιμούν το internet για την καθημερινή τους ενημέρωση (επισκέπτονται το site καθημερινά) ενώ εμπιστεύονται το διαδίκτυο για τις αγορές τους.

Το tennis24, τον Μάρτιο του 2018 υπέστη ριζική ανανέωση, στο δημιουργικό του περιεχόμενο, βασισμένο στη διαδεδομένη πλατφόρμα WordPress.

Παράλληλα, καλύφθηκαν οι υψηλές απαιτήσεις πόρων, με την ενοικίαση dedicated server στην Iphost, με αποτέλεσμα την ταχύτατη πρόσβαση των αναγνωστών και την μέγιστη απόδοση/ανταπόκριση ακόμα και σε πολύ εμπορικές ημέρες, ανάλογα των τενιστικών γεγονότων.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@tennis24.gr η μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας