Για πρώτη φορά στην καριέρα του, μετά το ντεμπούτο του στο Australian Open το 2006, ο Άντι Μάρει δεν θα αγωνιστεί στο πρώτο Grand Slam της σεζόν αφού την Πέμπτη απέσυρε τη συμμετοχή του από το σπουδαίο event που ξεκινάει σε 11 ημέρες!

“Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να παίξω φέτος στη Μελβούρνη καθώς δεν είμαι ακόμη έτοιμος να αγωνιστώ. Θα επιστρέψω σπίτι και θα μελετήσω όλα τα ενδεχόμενα” ανέφερε χαρακτηριστικά η επίσημη δήλωση του Σκωτσέζου πρωταθλητή.

Πριν λίγες ημέρες, ο Μάρει είχε αναρτήσει ένα μακροσκελές κείμενο όπου ανέλυε την κατάσταση της υγείας του, κάνοντας λόγο ακόμα και για χειρουργείο.

Όπως φαίνεται, ο τραυματισμός του στο ισχίο είναι αρκετά σοβαρός και παρά την μεγάλη προσπάθεια του Μάρει να επιστρέψει στη δράση, το πρόβλημα αυτό δεν του το επιτρέπει…

Ο Μάρει έχει αγωνιστεί τέσσερις φορές στον τελικό του Australian Open, χωρίς να έχει καταφέρει να πανηγυρίσει τον τίτλο στο Happy Slam, μια ήττα από τον Φέντερερ (2010) και τρεις από τον Τζόκοβιτς (2011, 2013 και 2015).

Το πρώην Νο1 και νυν Νο16 της παγκόσμιας κατάταξης, είχε 12 συνεχόμενες συμμετοχές στο Australian Open, από το 2006 όταν είχε πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο κυρίως ταμπλό, στην ηλικία των 19.

Η πρώτη κορυφαία διοργάνωση της σεζόν ξεκινάει στις 15 Ιανουαρίου στο Melbourne Park.

Video highlights
Previous articleΕκτός Μελβούρνης ο Νισικόρι
Next articleΣτο Σίδνεϊ η Σάκκαρη