Μετά τις αποσύρσεις από το Μπρισμπέιν και το Σίδνεϊ, όπως ήταν λογικό ο Κέι Νισικόρι απέσυρε τη συμμετοχή του κι απ’το Australian Open 2018.

Η μάχη που έδωσε με τον χρόνο και τον τραυματισμό του στον καρπό, δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον Κέι Νισικόρι αφού ο Ιάπωνας θα χάσει το πρώτο μεγάλο τουρνουά της νέας χρονιάς!

Ο 28χρονος Ιάπωνας, τρεις φορές quarterfinalist στη Μελβούρνη, έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Αύγουστο όταν τραυματίστηκε στο δεξί καρπό και θα απουσιάσει για δεύτερο συνεχόμενο Grand Slam, μετά το περσινό US Open!

“Το Aussie Open είναι το αγαπημένο μου slam και με λυπεί το γεγονός πως θα το χάσω φέτος” είπε σε δήλωσή του στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Νισικόρι.

“Η αποθεραπεία μου πηγαίνει καλά όμως δεν είμαι ακόμα 100% έτοιμος να επιστρέψω σε best-of-five παιχνίδια” πρόσθεσε.

Ο Νισικόρι ξεκίνησε από το Νο9 του κόσμο τη σεζόν 2017, όμως τερμάτισε στο Νο22 χάνοντας το τελευταίο στάδιο της χρονιάς.

Το 2014, ο Νισικόρι έγινε ο πρώτος Ιάπωνας φιναλίστ σε Grand Slam, χάνοντας απ’τον Μάριν Τσίλιτς στον τελικό του US Open ενώ τον Μάρτιο του 2015 έφτασε μέχρι το career high No4 της παγκόσμιας κατάταξης!

Video highlights
Previous articleΜόνο περηφάνεια! – VIDEO
Next articleΟριστικά εκτός ο Sir Andy!