Η Oysho αποκτά νέους συμμάχους στον επαγγελματικό χώρο του padel και γίνεται ο τεχνικός χορηγός του DUBAI PREMIER PADEL P1: από 4 έως 10 Νοεμβρίου, το Ντουμπάι θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά έναν σταθμό του τουρνουά Premier Padel.

Το Dubai Premier Pádel P1 θα συγκεντρώσει τους καλύτερους παίκτες padel του κόσμου, στην τελική ευθεία της σεζόν, οι οποίοι θα αναμετρηθούν σε ένα από τα πιο διακεκριμένα πρωταθλήματα του τουρνουά.

Στην Ισπανία, η Oysho θα είναι ο αποκλειστικός χορηγός ένδυσης και naming partner του FIP Platinum de Valladolid, στις 24-30 Ιουνίου, ενός από τα πιο ιστορικά τουρνουά που περιμένουν πάντα με ανυπομονησία τόσο οι παίκτες, όσο και το κοινό.

 

Επίσης, η Oysho είναι ο title sponsor και τεχνικός χορηγός του Woman Padel Oysho και Oysho Circuito Femenil by Mack, δύο τουρνουά ερασιτεχνικού επιπέδου στην Ισπανία και το Μεξικό,

Στον ψηφιακό χώρο, η Oysho λανσάρει αυτόν τον Απρίλιο τη συνεργασία της με την Playtomic στο Μεξικό, που σύντομα θα διευρυνθεί και σε άλλες χώρες.

Η Playtomic είναι η No 1 εφαρμογή padel παγκοσμίως που συνδέει τους χρήστες σε μια κοινότητα πάνω από 1 εκ. ενεργών παικτών padel και προσφέρει τη δυνατότητα κράτησης γηπέδων σε πάνω από 5000 κλαμπ 50 χωρών. Μέσω της εφαρμογής, οι παίκτες μπορούν να κλείσουν γήπεδα του padel ή του tennis, να βρουν με ποιον να παίξουν, να συμμετάσχουν σε τουρνουά ή να κλείσουν μαθήματα.

Ως προς τα κλαμπ του padel, η Oysho έκλεισε μια συμφωνία ως τεχνικός χορηγός των κλαμπ Ισπανίας, Γαλλίας και Μεξικού.

  • Club Contrapared – Πόλη του Μεξικού, Μεξικό.
  • Club Casa Padel – Παρίσι, Γαλλία
  • Club Premium Madrid – Μαδρίτη, Ισπανία

OYSHO PRO PADEL PLAYERS

Σε αυτήν την καμπάνια, η Oysho είχε την τύχη να συνεργαστεί με μια ομάδα από pro padel players, διεθνή σημεία αναφοράς αυτού του σπορ: Alejandra Salazar (ES), Carlotta Casali (IT), Milla Blaschke (GER) και Carla Touly (FR)

  • Alejandra Salazar, 38, Ισπανία. Θεωρείται η καλύτερη παίκτρια στην ιστορία του padel με 6 διεθνή πρωταθλήματα, έχοντας παραμείνει για 5 χρόνια στην πρώτη θέση παγκοσμίως και τα τελευταία 15 στο διεθνές top 3.
  • Carlotta Casali, 31, Ιταλία. Πρωταθλήτρια Ιταλίας 2023 και 48η στο ranking FIP.
  • Ana María Cabrejas, 33, Μεξικό. Η καλύτερη παίκτρια του Μεξικού, ασημένιο μετάλλιο στους Παναμερικανικούς Αγώνες του 2022, 132η αυτή τη στιγμή στο ranking FIP.
  • Carla Touly, 28, Γαλλία. Μέλος της εθνικής ομάδας Γαλλίας και στην 104η θέση του ranking FIP.
  • Milla Blaschke, 16, Γερμανία. Η Milla είναι βασικό μέλος της εθνικής ομάδας Γερμανίας και το μέλλον του επαγγελματικού padel στην κεντρική Ευρώπη.

Η Oysho εδραιώνει τη σχέση της με το padel σε παγκόσμιο επίπεδο

 

Video highlights
Previous articleΝαδάλ: “Πρέπει να πιέσω τον εαυτό μου στο όριο” (vid)
Next articleΡώμη: Ο επικίνδυνος Στρουφ στο δρόμο του Τσιτσιπά