Στη συνέντευξη Τύπου του Ακαπούλκο μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγες ώρες μετά τη δεύτερη διαδοχική επικράτησή του στη διοργάνωση αυτή την εβδομάδα. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας κέρδισε τον Φλάβιο Κομπόλι και προκρίθηκε στα προημιτελικά, όπου και θα συναντήσει τον Άλεξ Ντε Μινόρ για μια “μάχη” με διπλό κίνητρο.

Για τον Ντε Μινόρ, είπε: “Είναι πάντα δύσκολο να τον αντιμετωπίζεις. Είναι σπουδαίος μαχητής και παλεύει τον κάθε πόντο. Ελπίζω για έναν καλό αγώνα, έναν αγώνα που θα βγω εκεί έξω και θα κάνω “βαριά” χτυπήματα. Περιμένω ένα δύσκολο ματς.”

Για τη στήριξη του κόσμου στο Ακαπούλκο, είπε: “Είναι υπέροχο που έχω τον κόσμο στο πλευρό μου, είναι πολύ υποστηρικτικοί. Είναι κάτι που είναι πάντα στο μυαλό μου, αμέσως αφού τελειώσει η σεζόν στην Αυστραλία έχω ένα πολύ θετικό περιβάλλον στο Μεξικό και είναι κάτι για το οποίο ανυπομονώ και μου δίνει υπέροχα συναισθήματα.”

Για τη δωρεά του στο Ακαπούλκο, είπε: Μου δίνει κίνητρο, θέλω να προσφέρω αρκετά χρήματα για τον κόσμο του Ακαπούλκο, είναι η αποστολή μου. Φυσικά η κύρια αποστολή μου είναι να παίξω καλό τένις και να είμαι συγκεντρωμένος στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο κορτ, αλλά όταν υπάρχει και αυτός ο σκοπός από πίσω μπορεί να κάνει καλό στο τένις σου.”

Για το σκεπτικό της στήριξής του στο Ακαπούλκο, είπε: “Όταν με υποδέχονται σε μια χώρα, είναι φυσιολογικό για μένα να θες να ανταποδώσεις κάτι στον κόσμο που σου συμπεριφέρεται τόσο καλά και σου δίνει την αγάπη του.

Προέρχομαι από μια χώρα που έχει υποφέρει αρκετά από την οικονομική κρίση και μπορώ να καταλάβω πως είναι κόσμος να χάνει το σπίτι του και να χάνει την περιουσία του από μια φυσική καταστροφή.”

Video highlights
Previous articleThessaly Padel Tour: Επιστρέφει ακόμα πιο δυνατό
Next articleΝτουμπάι: Πέρασαν στα ημιτελικά Ρούμπλεφ και Μπούμπλικ (vids)