Πανέτοιμη είναι η ελληνική αποστολή της ομάδας Davis Cup για το ταξίδι στο Μαυροβούνιο και τη μάχη για την άνοδο στη δεύτερη κατηγορίας της Ευρω-Αφρικανικής ζώνης της σπουδαίας διοργάνωσης!


Στον Αττικό Όμιλο Αντισφαίρισης Φιλοθέης πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της Εθνικής Ανδρών τένις, λίγο πριν από την αναχώρηση της για το Μαυροβούνιο. Ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής, προπονητής ολιστικού τένις, Φώτης Βαζαίος συνάντησε τους αθλητές της Εθνικής, Μάρκο Καλοβελώνη, Γιάννη Στεργίου, Πέτρο Τσιτσιπά και Αλέξανδρο Σκορίλα, δίνοντάς τους σημαντικές συμβουλές για το “Ιn the Zone” παιχνίδι.

Όπως τόνισε, ο προπονητής Φώτης Βαζαίος, η “Ιn the Zone” κατάσταση είναι η ανώτατη αθλητική επίτευξη για έναν παίκτη. Όταν το σώμα, ο νους, το φυσικό περιβάλλον γίνονται ένα, προκύπτει μία αρμονία κινήσεων που δεν μπορεί, παρά να χαρίσει ένα μοναδικό παιχνίδι.

Οι αθλητές της Εθνικής μας βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, δηλώνουν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις αντίπαλες ομάδες και αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα που θα φέρουν.

Οι χώρες της Ζώνης Β που θα διαγωνιστούν για την άνοδό τους στην 2η κατηγορία της Ευρω-Αφρικανικής ζώνης του Davis Cup, εκτός από την Ελλάδα, είναι οι: Αρμενία, Κόσοβο, Λετονία, Λιχτενστάιν, Μάλτα, Μολδαβία και Μοντενέγκρο. Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και θα ανακοινωθούν οι ομάδες, με τις οποίες θα διαγωνιστεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Με αισιοδοξία και αρκετές πιθανότητες διάκρισης αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι η Εθνική Ανδρών για τη σημαντική αυτή διοργάνωση του Davis Cup.

 

Video highlights
Previous articleΤο’κανε η Βαλεντίνη!
Next article“Δύναμη” και στο χώμα!