Μετά την υπογραφή της συνεργασίας το 2021 για τα παπούτσια και τις μπάλες στο APT Padel Tour, η Babolat θα είναι πλέον η επίσημη ρακέτα για τα διεθνή τουρνουά Padel. Η συνεργασία ανανεώθηκε επισήμως σήμερα (12/4) στη Λυών και έτσι η Babolat εδραιώθηκε ως η κορυφαία μάρκα Padel στον κόσμο.

O Έρικ Μπαμπολά (πρόεδρος της Babolat) και ο Φαμπρίς Παστόρ (πρόεδρος του APT) συναντήθηκαν στη Λυών προκειμένου να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και να την επεκτείνουν στο τμήμα των ρακετών. O στόχος είναι να αναγνωριστεί η Babolat ακόμη περισσότερο στη διεθνή κοινότητα των παικτών Padel.

Οι επίσημες ρακέτες των τουρνουά θα είναι αυτές τις σειράς Babolat VIPER με την AIR VIPER να ψηφίζεται ως η κορυφαία ρακέτα της χρονιάς 2021. Οι ρακέτες έρχονται να συμπληρώσουν τον εξοπλισμό που περιλαμβάνει τα παπούτσια Jet Premura και τις μπάλες Babolat Court.

Ο Παστόρ μίλησε θετικά για την χρονιά που πέρασε όπου οι αγώνες διοργανώθηκαν σε 8 διαφορετικές χώρες: Μεξικό, Παραγουάη, Βέλγιο, Πορτογαλία, Σουηδία, Μονακό, Ισπανία και Αργεντινή.

«Το τουρ μας είναι πραγματικά παγκόσμιο και θα συνεχίσουμε να το επεκτείνουμε», τόνισε.

Το APT Padel Tour πρόσθεσε πέντε νέους προορισμούς στο ημερολόγιο για το 2022: Νότια Αφρική, Αυστρία, Ιταλία, Ηνωμένες Πολιτείες και Ντουμπάι. Τα περισσότερα τουρνουά θα διεξαχθούν σε ένα δεκαπενθήμερο, με μία κατηγορία Junior και τρεις κατηγορίες αγώνων για άνδρες και γυναίκες: Future, Open και Master, με στόχο να προσεγγίσει όλο και περισσότερους παίκτες που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το άθλημα.

Η Babolat συμμερίζεται τις προοπτικές της APT. Η γαλλική μάρκα, η οποία σήμερα δραστηριοποιείται σε 150 χώρες παγκοσμίως, είναι αναγνωρισμένη για τα καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα της. Παρατηρώντας και αναλύοντας το padel και ακούγοντας τους παίκτες του, είναι σε θέση να προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα σε ολόκληρη τη σειρά padel. Η APT Padel Tour και η Babolat είναι πεπεισμένες ότι αυτή η συνεργασία θα είναι επωφελής για το άθλημα και τους παίκτες.

Δανάη Μασκαλέρη