Παγκόσμιο ρεκόρ για τον Ρότζερ Φέντερερ που μαζί με τον Ζβέρεφ κατάφεραν να μαζέχουν 42,517 θεατές σε φιλικό αγώνα τένις


 

Μια μαγική βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο στο Plaza de Toros México το οποίο χρησιμοποιείται για ταυρομαχίες και είναι η μεγαλύτερη αρένα στον κόσμο!

Μέσα στην αρένα, στήθηκε γήπεδο τένις για το λεγόμενο “The greatest match”, στο πλαίσιο της περιοδείας των Ρότζερ Φέντερερ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ στη Λατινική Αμερική για σειρά από αγώνες επίδειξης.

Σύμφωνα με το ESPN, στο γήπεδο βρέθηκαν 42,517 θεατές που αποτελεί ρεκόρ όλων των εποχών για αγώνα τένις, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχαν Σερίνα Γουίλιαμς και Κιμ Κλάιστερς με 35,681 στο Βέλγιο το 2010.

Οι εικόνες από το Plaza de Toros México, είναι εντυπωσιακές

Οι 42,517 θεατές, απόλαυσαν έναν συναρπαστικό αγώνα με τους Φέντερερ, Ζβέρεφ να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και ο 38χρονος Ελβετός να επικρατεί 3-6, 6-4, 6-2 μετά από 1 ώρα και 30 λεπτά αγώνα.

“Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη μαγική βραδιά στην Πόλη του Μεξικό με τον Άλεξ Ζβέρεφ. 42,517 θεατές είδαν το ματς. Σπάσαμε το ρεκόρ μαζί. Viva Mexico” έγραψε στο twitter ο Βασιλιάς.

 

 

Τα στιγμιότυπα του αγώνα

Ο Φέντερερ μαζί με τον Ράφαελ Ναδάλ, έχουν πρόθεση να σπάσουν αυτό το ρεκόρ στον φιλικό αγώνα που δώσουν στη Νότιο Αφρική τον Φεβρουάριο του 2020.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Cape Town Stadium χωρητικότητας 55,000 θεατών ενώ θα παίξουν και διπλό μαζί με τον Μπιλ Γκειτς και τον Τρέβορ Νόα.

 

Video highlights
Previous articleΝαδάλ: “Αξέχαστη ημέρα” – VIDEO
Next articleΠως είναι να αντιμετωπίζεις Ράφα και Νόλε