Μετά την προηγούμενη επιτυχία των open τουρνουά του Ομίλου Αντισφαίρισης Κορωπίου, ξεκινά φέτος για 1η φορά πλέον και σε φθινοπωρινή περίοδο, το ”1Ο FALL KOROPI TENNIS OPEN 2022” για παιδιά ηλικίας 5-14 ετών. Σκοπός του τουρνουά είναι να βιώσουν τα παιδιά τον απόλυτο ενθουσιασμό και έκρηξη αδρεναλίνης που προσφέρει το άθλημα του τένις, μέσω αυτού του άρτια οργανωμένου τουρνουά, αλλά και να διασκεδάσουν μέσα σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.

Το τουρνουά θα ξεκινήσει το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Κορωπίου (Ο.Α.Κ.), που βρίσκονται επί της 1ης Παρόδου Κ. Νικολού στο Κορωπί.

Οι εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 3 στρεμμάτων, περιλαμβάνουν 3 υπαίθρια γήπεδα τένις συνθετικού χόρτου πρόσφατα ανακαινισμένα σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές, 2 υπαίθρια γήπεδα mini tennis συνθετικού χόρτου, 2 κλειστά γήπεδα mini tennis και αθλητικού παιχνιδιού, οργανωμένο κυλικείο, αποδυτήρια, χώρο εκδηλώσεων, άνετο και ασφαλές parking.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο τουρνουά θα γίνονται δεκτές μέχρι Τρίτη 22/11/2022 μόνο μέσω των προπονητών του κάθε συλλόγου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Στο τουρνουά θα συμμετέχουν ομάδες και σύλλογοι από όλη την Αττική.


 

Το πρόγραμμα με τις ώρες των αγώνων θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στην σελίδα facebook του ‘Ομίλου Αντισφαίρισης Κορωπίου’ και στην ιστοσελίδα του ομίλου https://www.oakoropiou.gr/

Θα δοθούν κύπελλα στους πρώτους νικητές, μετάλλια σε όλους και θα πραγματοποιηθεί κλήρωση δώρων. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό που θέλει να παρακολουθήσει τους αγώνες.

Με λίγα λόγια, ανυπομονούμε για το 1Ο FALL KOROPI TENNIS OPEN

 

Video highlights
Previous articleHighlights: Η νίκη του Φριτς επί του Ναδάλ
Next articleΝαδάλ: “Ήμουν συνέχεια σε αμυντική θέση”