Στον πέμπτο του φετινό ημιτελικό στο ATP Tour, προκρίθηκε ο Ντόμινικ Τιμ ο οποίος στην προημιτελική φάση του St.Petersburg Open την Παρασκευή, επιβλήθηκε 2-0 σετ του Ντένις Ίστομιν και καλείται να εκμεταλλευτεί τον αποκλεισμό του Τόμας Μπέρντιχ, αντιμετωπίζοντας τον Ζοάο Σόουζα στην 4αδα!

Σε τροχιά ενός ακόμη τίτλου τη φετινή σεζόν, παρέμεινε ο Ντόμινικ Τιμ ο οποίος το 2015 έχει πανηγυρίσει τους τρεις πρώτους τίτλους της καριέρας του.

Ο 22χρονος Αυστριακός, σημείωσε τη δεύτερη συνεχόμενη straight sets νίκη του στην Αγία Πετρούπολη και προκρίθηκε στους “4” καλύτερους της indoor διοργάνωσης, συνεχίζοντας τα πολύ καλά αποτελέσματα στη χρονιά.

Το Νο3 του ταμπλό, επικράτησε 6-2, 7-5 του Ντένις Ίστομιν στον πρώτο προημιτελικό της Παρασκευής και θα αντιμετωπίσει τον Ζοάο Σόουζα, Νο7 της διοργάνωσης, μετά και τη νίκη του Πορτογάλου με 7-6(7), 7-6(1) επί του Σιμόνε Μπολέλι που στο 2ο γύρο είχε αποκλείσει το Νο1 του ταμπλό, Τόμας Μπέρντιχ.

“Έκανα ένα πολύ καλό πρώτο σετ. Το 2ο σετ ήταν κλειστό. Είμαι χαρούμενος που δεν χρειάστηκε να παίξουμε tie break, γιατί κόντρα στον Ντένις θα ήταν δύσκολα. Έκανα ένα καλό break στο 5-5 είμαι ικανοποιημένος με την απόδοσή μου” τόνισε χαρακτηριστικά ο Τιμ.

Τον καλό του εαυτό φαίνεται πως βρίσκει στη γρήγορη επιφάνεια της Sibur Arena ο Μίλος Ράονιτς που δεν έχει συνέλθει από τον πρόσφατο τραυματισμό του στο πόδι.

Ο Καναδός big server, στον τελευταίο προημιτελικό της Παρασκευής, επικράτησε 6-1, 6-2 του Τόμι Ρομπρέδο και σφράγισε το ραντεβού με το Νο4 του ταμπλό, Ρομπέρτο Μπαουτίστα ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε επιβληθεί με 6-2, 6-3 του φορμαρισμένου Λούκας Πουίγ.

Παρασκευή 25/09: Προημιτελικά St.Petersburg Open
4-Bautista (Spain) beat Pouille (France) 6-2 6-3   
7-Sousa (Portugal) beat Bolelli (Italy) 7-6(7) 7-6(1)
3-Thiem (Austria) beat Istomin (Uzbekistan) 6-2 7-5

ST. PETERSBURG OPEN DRAW

Video highlights
Previous articleΤο αντίο ενός πατριώτη!
Next articleΑποσύρθηκε ο Βαβρίνκα