Τον Ραφαέλ Ναδάλ έχρισε σαν φαβορί να ολοκληρώσει τη χρονιά στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης ο Τζον ΜακΕνρο που μίλησε για το Fedal, τους Τζόκοβιτς-Μάρεϊ αλλά και την ταινία Borg-McEnroe που βγήκε προ ολίγου στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Λαλίστατος για ακόμη μια φορά, ο Τζον ΜακΕνρο μίλησε στην ισπανική εφημερίδα Marca για όλους και για όλα ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την προσφατη ταινία Borg-McEnroe με θέμα το τεράστιο rivalry που μοιράστηκε με τον σπουδαίο Σουηδό τενίστα.

Αρχικά μίλησε για τον Ράφα που είχε νικηφόρα πρεμιέρα στο Πεκίνο έστω και αν χρειάστηκε να σώσει δύο match point του Λούκα Πούιγ βγάζοντας για ακόμη μια φορά τη die hard νοοτροπία του.

“Νομίζω ότι έχει περισσότερες πιθανότητες από τον Ρότζερ για το Νο1 στο τέλος της χρονιάς. Πρώτον λόγω της ηδη υπάρχουσας διαφοράς και δεύτερον γιατί δεν ξέρω πόσο τένις θα παίξει ο Ρότζερ μέχρι το Νοέμβριο”.

“Δεν περίμενα με τίποτα να πετύχουν αυτά που έχουν κάνει φέτος. Ο τελικός του Αυστραλιανού Όπεν ήταν το καλύτερο ματς της χρονιάς. Το να επιστρέφουν από τόση απραξία και να πραγματοποιούν όσα έκαναν είναι αξιομνημόνευτο” ανέλυσε ο Αμερικανός πρώην τενίστας.

Αναφέρθηκε και στους “απόντες” Μάρεϊ και Τζόκοβιτς στους οποίους εντοπίζει συγκεκριμένες πηγές προβληματισμού.

“Στον Μάρεϊ το θέμα είναι σωματικό, στον Τζόκοβιτς πνευματικό νομίζω. Δεν ξέρω γιατί ο Νόλε “ξήλωσε” όλη την ομάδα του. Δεν καταστρέφεις κάτι που σου έχει φέρει τόσες επιτυχίες. Ηταν παράξενο” πρόσθεσε.

Τέλος, σαν σινεφίλ και στην ταινία που τον αφορά προσωπικά, δεν έμεινε ικανοποιημένος από το Borg-McEnroe που βγήκε πρόσφατα στις αίθουσες καθώς το περίμενε καλύτερο ενώ έμεινε δυσαρεστημένος που κανείς από το επιτελείο της ταινίας δεν τον συμβουλεύτηκε για το ρόλο.


Κώστας Αϊτάκης

Video highlights
Previous articleΣυνεχίζει να απογοητεύει… – VIDEO
Next articleΔεν είχα τον έλεγχο – VIDEO