Άλλη μια δύσκολη ήττα για τη Τζίνι Μπουσάρ καθώς η Καναδέζα ηττήθηκε εύκολα από την Άλα Κουντριάβτσεβα και μάλιστα μπροστά στους ενθουσιώδεις συμπατριώτες της στο τουρνουά του Κεμπέκ.

Εκτός συνέχειας στοCoupe Banque Nationale στο Κεμπέκ του Καναδά, έμεινε η top seed της International διοργάνωσης, Τζίνι Μπουσάρ.

Η 22χρονη που κατοικεί μόνιμα στο Μαϊάμι, μετά την πολύ καλή πρεμιέρα κόντρα στη Μάντι Μινέλα, δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις της και ηττήθηκε με 6-2, 6-3 απ’την Άλλα Κουντριάβτσεβα για το 2ο γύρο της hard court διοργάνωσης την Πέμπτη.

Πιο απειλητική και με καλύτερο σερβίς, η 28χρονη Ρωσίδα που έχει πέσει στο Νο162 της παγκόσμιας κατάταξης, δημιούργησε και εκμεταλλεύτηκε τις περισσότερες ευκαιρίες στο σερβίς της Μπουσάρ, εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά μέσα σε μόλις 62 λεπτά αγώνα.

“Το κοινό ήταν φανταστικό. Το ματς ήταν sold out σήμερα και ήταν πολύ ωραία που έπαιξα σε γεμάτο γήπεδο. Έπαιξα πολύ καλά και νομίζω στο τέλος και το κοινό εκτίμησε το επίπεδο του τένις που έπαιξα” είπε η Κουντριάβτσεβα αμέσως μετά.

Στα προημιτελικά, η Ρωσίδα θα αντιμετωπίσει την Λαουρέν Ντέιβις.

Ήταν η 22η ήττα σε 53 αγώνες για τη Μπουσάρ φέτος (31-22), με την Καναδέζα να μην μπορεί να ξεκολλήσει απ’το Νο48 του κόσμου.

Σε άλλους αγώνες της Πέμπτης για το 2ο γύρο, η Άλισον Βαν Ούιτβανκ επιβλήθηκε 6-4, 6-3 της Μπάρμπορα Στέφκοβα και θα τεθεί αντιμέτωπη με την Οσεάν Ντοντάν στα προημιτελικά.

Πέμπτη 15/09: 2ος γύρος Coupe Banque Nationale
Pegula (U.S.) beat Abanda (Canada) 7-6(2) 7-5             
Kudryavtseva (Russia) beat 1-Bouchard (Canada) 6-2 6-3         
Dodin (France) beat Vickery (U.S.) 6-4 6-4                    
Van Uytvanck (Belgium) beat Stefkova (Czech Republic) 6-4 6-3

QUEBEC OPEN DRAW

Video highlights
Previous articlePrepaid Γ’ τουρνουά Καβούρι
Next articleΜεγάλο ντέρμπι στη Γλασκώβη