Τον δεύτερο τίτλο της στη σεζόν, πανηγύρισε η Καρολίν Βοζνιάκι η οποία κέρδισε 2-1 σετ την Κριστίνα Μλαντένοβιτς στον τελικό του Hong Kong Tennis Open

Το πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Καρολίν Βοζνιάκι κατέκτησε τον 25ο τίτλο της καριέρας της και δεύτερο στο Ασιατικό swing, μετά από αυτόν στο Τόκιο πριν μερικές εβδομάδες.

Η Δανέζα πρωταθλήτρια, συνέχισε τα πολύ καλά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα και με νίκη 6-1, 6-7(4), 6-2 επί της Κριστίνα Μλαντένοβιτς, πανηγύρισε την κατάκτηση του International τουρνουά της WTA στο μεγάλο λιμάνι της Κίνας, στο Χονγκ Κονγκ.

Ήταν η 19η νίκη της 26χρονης Βοζνιάκι, στα τελευταία 22 ματς που έχει δώσει στο tour και αυτή η πορεία των τελευταίων εβδομάδων θα την επαναφέρει στην κορυφαία 20αδα της παγκόσμιας κατάταξης.

“Είμαι πολύ χαρούμενη με τις εμφανίσεις μου αυτή την εβδομάδα. Έδωσα καλές μάχες και έπαιξα καλό τένις” είπε η Βοζνιάκι η οποία έχασε το πρώτο της σετ μέσα στην εβδομάδα, στον τελικό από τη λαβωμένη Μλαντένοβιτς.

Η νεαρή Γαλλίδα φάνηκε να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, όμως πάλεψε σκληρά και κατάφερε να ισοφαρίσει μετά από ένα πολύ κλειστό 2ο σετ, όμως στη συνέχεια παραδόθηκε στην ανωτερότητα της αντιπάλου της.

43,000$ και 280 πόντοι WTA, η συγκομιδή της Βοζνιάκι απ’την παρουσία της στο Κινέζικο τουρνουά.

Κυριακή 16/10: Τελικός Hong Kong Open
5-Wozniacki (Denmark) beat Mladenovic (France) 6-1 6-7(4) 6-2

HONG KONG TENNIS OPEN DRAW

Video highlights
Previous articleΕγκαίνια στο e-tennis
Next articleΣιγκαπούρη μέσω Λινζ!