Ο Ισπανός αναλυτής του Eurosport, Άλεξ Κορέτσα προειδοποιεί ότι θα ήταν λάθος να υποτιμηθεί ο Χόλγκερ Ρούνε επειδή είναι ο παίκτης με τη χαμηλότερη κατάταξη στα φετινά ATP Finals. Ο Κορέτσα περιμένει μεγάλα πράγματα από το συνδυασμό Ρούνε-Μπέκερ εκτιμώντας ότι και οι δύο διψούν για διακρίσεις. 

“Ο Ρούνε νιώθει μεγάλος σταρ και νομίζω ότι πρέπει να έχεις κάποιον δίπλα σου που να σου δίνει την αίσθηση ότι ξέρει πως νιώθεις. Σίγουρα και ο Μπόρις Μπέκερ νιώθει σταρ. Εννοώ ήταν σταρ και είναι ακόμα.”, είπε ο Κορέτσα. 

“Θεωρώ ότι όταν ο Χόλγκερ μιλάει για μεγάλες προσδοκίες αναφέρεται στο να κερδίσει Grand Slams ή να γίνει Νο1 του κόσμου κι όταν έχεις δίπλα σου τον Μπόρις Μπέκερ μπορεί και να τα καταφέρεις.”

“Το ξεκίνημα της συνεργασίας τους ήταν υπέροχο γιατί δεν είναι απαραίτητο να κερδίζεις αμέσως κάθε αγώνα που παίζεις. Νομίζω ότι είναι καλό να χάνεις και να καταλαβαίνεις ότι η διαδικασία για τις ιδέες και τη νοοτροπία που προσπαθεί να περάσει ο Γερμανός στον 20χρονο χρειάζεται λίγο χρόνο για να αφομοιωθούν.”

“Επομένως εκτιμώ ότι ο συνδυασμός Ρούνε-Μπέκερ είναι η απόλυτη…βόμβα και είναι εξαιρετικό και για τους δύο. Ο Δανός φαίνεται ανανεωμένος. Είχε δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια της χρονιάς με κάποιους τραυματισμούς. Το καλοκαίρι δυσκολεύτηκε, αλλά μετά βρήκε τη λύση με τον Μπέκερ. Οπότε τον βλέπετε είναι και πάλι υγιής και φρέσκος.”

“Μην υποτιμάτε τον Χόλγκερ. Δεν τον απασχολεί να παίξει με τον Τζόκοβιτς στον πρώτο αγώνα. Θα πάει εκεί θεωρώντας ότι μπορεί να παίξει καλά. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κατακτήσει το τουρνουά, αλλά ότι έχει τεράστια εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση.”

Ο Ρούνε, ο οποίος αγωνίζεται για πρώτη φορά στα ATP Finals, θα κάνει πρεμιέρα απέναντι στον κάτοχο του τίτλου και Νο1 του κόσμου Νόβακ Τζόκοβιτς την Κυριακή στις 22:00 GR. 

Video highlights
Previous articleATP Finals: Οι καλύτεροι πόντοι του 2022 (vid)
Next articleO Τσιτσιπάς και το δώρο της “Γιούβε” (vid)