Ιδιαίτερα χαρούμενος με την επιμονή και τη θέλησή του να κερδίσει το ντέρμπι με τον Γιανίκ Σίνερ εμφανίστηκε στις on court δηλώσεις του ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, που αναφέρθηκε στα κρίσιμα τελευταία σετ, για τη δύναμη που πήρε από τον κόσμο, αλλά και στον επερχόμενο προημιτελικό κόντρα στον Αλκαράθ.

“Υποθέτω ότι μπορώ να πω ότι επέστρεψα, σωστά; Γι’ αυτό ζω, αυτό μου αρέσει να κάνω”, είπε ο Ζβέρεφ, που έχασε το δεύτερο μισό του περσινού US Open με σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο.

“Μακάρι να μπορούσα να παίξω λίγο πιο σύντομα, αυτό είναι σίγουρο, αλλά πέρυσι που δεν μπόρεσα να παίξω, αυτές ήταν ακριβώς οι στιγμές που έχασα. Μέχρι τη 01:30, μπροστά σε ένα κατάμεστο πλήθος στο Arthur Ashe. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο”.

“Στην πραγματικότητα δεν ξέρω πώς τα κατάφερα γιατί ήμουν “τελειωμένος” στο 4ο σετ. Ήμουν πολύ κουρασμένος. Νομίζω ότι ήταν σε καλύτερη φόρμα από εμένα, παρόλο που είχε κράμπες, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι ήταν σε καλύτερη φόρμα.

Στο 5ο σετ κάπως το ξαναβρήκα. Χωρίς την ενέργεια, χωρίς το πλήθος, δε θα τα είχα καταφέρει. Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι αυτή είναι μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου. Μετά την επιστροφή μου, μετά από όλα, οπότε ανυπομονώ για το επόμενο”.

“Είμαι εδώ για να παίξω. Αυτό μου αρέσει να κάνω”, που στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Αλκαράθ. “Δεν ξέρω πώς θα καταλήξει, αλλά θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, όπως κάνω πάντα, θα παλέψω μέχρι την τελευταία στιγμή. Φυσικά πρέπει να συνέλθω μετά από αυτόν τον αγώνα, αλλά θα είμαι έτοιμος”.

Video highlights
Previous articleHighlights: Η ματσάρα του τουρνουά
Next articleShanghai Masters: Στην entry list ο Τσιτσιπάς (pics)