Άμεσες και παραδειγματικές κυρώσεις ζήτησε η Νταγιάνα Γιαστρέμσκα από την WTA προς την Μίρα Αντρέεβα, κατηγορώντας την 16χρονη Ρωσίδα πως στηρίζει τον πόλεμο της χώρας της προς την Ουκρανία.

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε η 23χρονη Ουκρανή σε χθεσινό της story στο Instagram, βλέπει πως η Αντρέεβα κάνει like σε δημοσιεύσεις στα social media τα οποία σιγοντάρουν-επιβραβεύουν τις πολεμικές ενέργειες της Ρωσίας προς την Ουκρανία.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως ζήτησε από την WTA να τιμωρηθεί η Αντρέεβα γι’ αυτό, αλλά το αίτημά της δεν έγινε δεκτό και αυτό την εξαγρίωσε περισσότερο, ολοκληρώνοντας το μήνυμά της λέγοντας πως δε θα σταματήσει να μάχεται υπέρ του δικαίου και της χώρας της.

“Ζήτησα να επιβληθούν κυρώσεις κατά της Μίρα Αντρέεβα για τα like που έχει κάνει σε δημοσιεύσεις στα social media, οι οποίες επιβραβεύουν τις φρικαλεότητες που γίνονται σε Ουκρανούς.

Η WTA μου είπε ότι δεν θα παρέμβει. Είμαι εκνευρισμένη μ’αυτό, αλλά παραμένω στον αγώνα, στη μάχη για την πατρίδα μου, για την οικογένεια και τους φίλους μου που βρίσκονται στην Ουκρανία”.

Video highlights
Previous articleΗ ανακοίνωση της WTA για τον αποκλεισμό των Ρωσίδων και των Λευκορωσίδων
Next articleCroatia Open: Ο απίθανος backhand winner του Βαβρίνκα (vid)