Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, Σπύρος Ζαννιάς, προέβη σε αποκαλύψεις, στο περιθώριο της πρόκρισης της Ελλάδας στα πλέι-οφ ανόδου για το World Group II του Davis Cup…


 

Ο κ.Ζαννιάς, αναφέρθηκε στην εξαιρετική λειτουργία και οργάνωση του Davis Cup φέτος, στο Tatoi Club, ευχαρίστησε τον κ. Μυτιληναίο και τους χορηγούς που βοήθησαν για την διεξαγωγή του event, αλλά και τα μέσα που καλύπτουν τα γεγονότα.

Στο τέλος των δηλώσεών του, αναφέρθηκε στα πλέι-οφ του Μαρτίου, τονίζοντας πως έχει προταθεί ήδη στην ΕΦΟΑ, να διοργανώσει τους συγκεκριμένους αγώνες, που θα καθορίσουν την πρόκριση της Ελλάδας στο World Group II.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ευχαριστώ πολύ τον Τόμας Χάμελ (Διευθύνων Σύμβουλος της Tennis Europe) για τα καλά του λόγια και την εμπιστοσύνη που δείχνει στην ΕΦΟΑ. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης, τον κ. Μυτιληναίο για το γεγονός ότι μας έδωσε την ευκαιρία να διοργανώσουμε ένα μοναδικό τουρνουά, στο Τατόι.

Όπως είπε και ο κ. Χάμελ, αλλά και ο Πρόεδρος της ITF που βρέθηκε την Τετάρτη εδώ, η διοργάνωση δεν είναι για Group III, αλλά είναι για World Group.

Θέλω να επισημάνω, ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, και με τη βοήθεια της Πολιτείας και της ΑΤΡ, θα διοργανωθεί σύντομα ένα ΑΤΡ τουρνουά στην Ελλάδα. Το μομέντουμ είναι εξαιρετικό και ο χρόνος με το μέρος μας, για να το καταφέρουμε.

Ευχαριστώ το Tennis24.gr και το Tennisnews.gr, για την άριστη κάλυψη του τουρνουά, αλλά και όλα τα μέσα που προβάλλουν με τον δικό τους τρόπο το Davis Cup.

Θέλω να ‘κλείσω’, λέγοντας, πως ήδη μας έχει προταθεί να διοργανώσουμε του χρόνου τον Μάρτιο, τα πλέι-οφ στην Ελλάδα, εδώ, στο Tatoi Club. Το μόνο που μας φοβίζει είναι ο καιρός και θέλουμε να δούμε τι είδους λύσεις μπορούμε να ψάξουμε ώστε να το καταφέρουμε και αυτό”.

DAVIS CUP WORLD GROUP III

 

Δημήτρης Χαλιάπας