Η… όρεξη της Ονς Ζαμπέρ έχει ανοίξει για τα καλά με την φοβερή πορεία που διανύει αυτή την εβδομάδα στην Καλιφόρνια, αλλά και γενικότερα μέσα στο 2021.

Η Τυνήσια βρίσκεται στα ημιτελικά του BNP Paribas Open και τα ξημερώματα της Παρασκευής εξασφάλισε την άνοδό της στο Top10 της παγκόσμιας κατάταξης, για πρώτη φορά στην καριέρα της.

H 27χρονη θα βρεθεί -τουλάχιστον- στο Νο9 του κόσμου από την ερχόμενη Δευτέρα και θα γράψει ακόμη μια χρυσή σελίδα στην καριέρα της. Αν και ξεκίνησε τη σεζόν από το Νο31, έχει κάνει σπουδαία πράγματα στο Tour και δεν σταματάει να ονειρεύεται.

Στις δηλώσεις που ακολούθησαν τη νίκη της επί της Ανέτ Κόνταβεϊτ στα προημιτελικά του Indian Wells, η Τυνήσια, που έχει τις περισσότερες νίκες φέτος στο WTA Tour (48), δεν δίστασε να θέσει ως εφικτό στόχο και το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης!

Αναλυτικά όσα είπε:

“Είναι πολύ σπουδαίο αυτό που μου συμβαίνει φέτος. Δεν είχα φανταστεί ποτέ μου, πως θα μπορούσα να έχω τις περισσότερες νίκες μέσα σε μια σεζόν. Ξεκινήσαμε από το μηδέν, μαζί με τον προπονητή μου και τώρα είμαστε στο Top10.

Πολλοί μας αμφισβήτησαν, αλλά είμαστε ακόμη μαζί και δικαιωνόμαστε καθημερινά. Το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, με την ίδια νοοτροπία. Θέλω να πιστεύω πως θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά.

Πλέον, έχουμε ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο, να μπορέσουμε να φτάσουμε και στο Top5 του κόσμου. Και, γιατί όχι, στο Νο1 ;”

INDIAN WELLS WOMEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

 

Δημήτρης Χαλιάπας