Ο Ζιλ Σιμόν επανέφερε στην επικαιρότητα το θέμα με το Adria Tour, καθώς πήρε το μέρος του Νόβακ Τζόκοβιτς στην όλη διαμάχη…


 

Ο Γάλλος τενίστας μίλησε στην L’Equipe με αφορμή την επιστροφή του τένις σε κανονικούς ρυθμούς και δεν περιορίστηκε στα λεγόμενά του, μιας και πήγε από μόνος του την συζήτηση στο Adria Tour.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σιμόν τάχθηκε με το μέρος του Νόβακ Τζόκοβιτς μετά το… φιάσκο του τουρνουά που διοργάνωσε, ενώ προστάτεψε τον Σέρβο από την σκληρή κριτική, λέγοντας μεταξύ άλλων πως είναι άδικη.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ο Νόβακ προσπάθησε με αυτό το τουρνουά να βοηθήσει μερικούς τενίστες να προετοιμαστούν ενόψει της επιστροφής του Tour.

Ταυτόχρονα, ήθελε να δώσει την χαρά στον κόσμο να παρακολουθήσει από κοντά, υψηλού επιπέδου τένις, μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μπορεί το τέλος του Adria Tour να μην ήταν αίσιο, όμως αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να κάνουμε σκληρή κριτική στον Τζόκοβιτς με αφορμή τις αποφάσεις του.

Πλέον προσπαθούν πολλοί να τον στήσουν στον τοίχο και να τον βγάλουν κακό. Δεν είναι έτσι. Συμφωνώ με τον Νόβακ και πιστεύω πως δεν είναι δίκαιο να ακούει τόσα πολλά για ένα τουρνουά τένις που διοργάνωσε”.

 

Δημήτρης Χαλιάπας