Τρέχουν για να προλάβουν το χρόνο οι διοργανωτές των φετινών WTA Finals, καθώς ακόμα δεν έχουν παραδώσει το κεντρικό κορτ. Το γήπεδο είναι ακόμα υπό κατασκευή, και αυτό φυσικά έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια ων αθλητριών, που δεν έχουν ολοκληρωθεί τα έργα στην ώρα τους.

Δύο μέρες πριν την πρεμιέρα των τελικών της WTA, οι διοργανωτές έχουν καθυστερήσει αρκετά τις ετοιμασίες του κεντρικού κορτ στο Κανκούν, όμως εκτιμούν πως αύριο Σάββατο (28/10) θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες και το γήπεδο θα παραδοθεί στις τενίστριες.

Μία από τις τενίστριες που εξέφρασε τον προβληματισμό της για την κατάσταση του γηπέδου είναι η κορυφαία του κόσμου, Αρίνα Σαμπαλένκα, που έγραψε πως υπάρχουν μόνο 2 προπονητικά κορτ διαθέσιμα για τις παίκτριες, καθώς και ένας πλέκτης ρακετών.

Θυμίζουμε πως η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να προκριθεί στο μεγάλο αθλητικό γεγονός της WTA, και μάλιστα για 3η διαδοχική χρονιά, μιας και ως πρώτη alternate θα αντικαταστήσει την Καρολίνα Μούχοβα, που ανακοίνωσε προ ημερών την απόσυρσή της λόγω τραυματισμού.

Video highlights
Previous articleΤέξας: Μέχρι τον 2ο γύρο η Ματούλα
Next articleWTA Finals: Ξημερώματα Σαββάτου κληρώνει για Σάκκαρη