Η Ίγκα Σφιόντεκ χρειάστηκε μόλις 53 λεπτά και παραχώρησε μόλις ένα game στο επιβλητικό 6-1, 6-0 κόντρα στην Ντάρια Κασάτκινα, η οποία πήρε τη θέση της Τζέσικα Πεγκούλα, στην 3η και τελευταία ημέρα του Orange Group, με την Αμερικανίδα να αποσύρει τη συμμετοχή της λόγω τραυματισμού.

Για τη Σφιόντεκ, η αποχώρηση της Πεγκούλα δεν άλλαξε ουσιαστικά κάτι, καθώς τόσο η Αμερικανίδα, όσο και η Ρωσίδα που την αντικατέστησε, δεν είχαν ελπίδες πρόκρισης για τα ημιτελικά. Αντίθετα η Πολωνή ήθελε πάση θυσία τη νίκη για να συνεχίζει να ελπίζει για 4άδα, η οποία όμως εξαρτάται και από το τι θα κάνει η ήδη…περασμένη Κόρι Γκοφ κόντρα στην Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα. 

Το μοναδικό αποτέλεσμα που θα στείλει τη Σφιόντεκ στα ημιτελικά, κόντρα στην Αρίνα Σαμπαλένκα, είναι η νίκη της Γκοφ. Σε διαφορετική περίπτωση η Πολωνή θα μείνει εκτός 4αδας και στα ημιτελικά θα περάσουν Κρεϊτσίκοβα και Γκοφ. 

Στον αγώνα με τη Κασάτκινα, η οποία πήρε μόλις 12 πόντους από το service της και 11 από το service της Σφιόντεκ, η Πολωνή προηγήθηκε με 5-0, με τη Ρωσίδα να μειώνει σε 5-1, κερδίζοντας το μοναδικό της game στο παιχνίδι, καθώς από εκεί και πέρα ακολούθησαν 7 σερί games από τη Σφιόντεκ που της χάρισαν τη 2η νίκη στη φάση των ομίλων. 

WTA FINALS SINGLES DRAWS | DOUBLES | SCHEDULE (+1h)

Video highlights
Previous articleATP Finals: Βγήκαν οι δύο όμιλοι των φετινών τελικών στο Τορίνο (draw)
Next articleATP Finals: Το πρόγραμμα της 1ης ημέρας των ομίλων