H επιστροφή της Ναόμι Οσάκα στο Wimbledon, για πρώτη φορά από το 2019, συνοδεύτηκε με νίκη για την πρώην Νο1 του κόσμου, η οποία επικράτησε της Γαλλίδας Ντιάν Παρί με 6-1, 1-6, 6-4 μετά από μια ώρα και 32 λεπτά.

Η Οσάκα ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 20 winners παραπάνω από τη Παρί (34-14), είχε διπλάσια αβίαστα λάθη από τη Γαλλίδα (38-19), έσβησε τα 8/12 break-point της Παρί, ενώ από την πλευρά της εκμεταλλεύτηκε τις 5 από τις συνολικά 13 ευκαιρίες για break. 

Το 1ο set άνηκε ολοκληρωτικά στη Γιαπωνέζα, η οποία μετέτρεψε το 1-1 σε 6-1 σπάζοντας δις το…προβληματικό (10 διπλά λάθη) της Παρί, παίρνοντας προβάδισμα με 1-0. Η απάντηση ωστόσο ήταν η ίδια από τη Γαλλίδα, η οποία πήρε αρχικά τα πρώτα 3 games (3-0), με την Οσάκα να μειώνει σε 3-1, για να ακολουθήσουν ακόμα 3 games από την Παρί που ισοφάρισε σε 1-1. 

Στο decider set η Παρί προηγήθηκε δύο φορές με break (1-0, 2-1), αλλά η Οσάκα απάντησε αμέσως με δύο δικά της break (1-1, 3-3), ενώ στη συνέχεια με νέο break έκανε το 6-4 κλείνοντας το παιχνίδι και παίρνοντας την πρόκριση για τον 3ο γύρο εκεί όπου θα παίξει απέναντι είτε την Κιανγκ Γουάνγκ, είτε με την Έμα Ναβάρο. 

WIMBLEDON MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-2h)

Video highlights
Previous articleWimbledon: O Ρουντ… αυτοτρολάρεται μετά από challenge (vid)
Next articleΣάκκαρη: “Ήμουν αρκετά δυνατή για να ξεπεράσω το φόβο της πρεμιέρας”