Ράφαελ Ναδάλ και Κάρλος Αλκαράθ βρίσκονται από τη Δευτέρα στο Ολυμπιακό Χωριό καθώς ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη Ισπανική αποστολή ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Οι δύο κορυφαίοι τενίστες της χώρας, θα δώσουν το παρόν στην τελετή έναρξης των Αγώνων την Παρασκευή (26/08) ενώ το Σάββατο θα ριχτούν στη μάχη των μεταλλίων στο Ολυμπιακό τουρνουά τένις.

Με το που πάτησαν το πόδι τους στο Ολυμπιακό Χωριό, Ναδάλ και Αλκαράθ έβγαλαν αμέτρητες seflies με συναθλητές και εθελοντές των Αγώνων και φάνηκαν να το χαίρονται και οι ίδιοι.

Για τον Ναδάλ αυτή είναι η 4η Ολυμπιάδα που παίρνει μέρος, έχοντας στην κατοχή του και δύο χρυσά μετάλλια, στο απλό ανδρών το 2008 στο Πεκίνο και στο διπλό του Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016.

Ο Αλκαράθ θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο 38χρονος Ισπανός αναχώρησε απευθείας από το Μπάσταντ της Σουηδίας, όπου την Κυριακή αγωνίστηκε στον τελικό του τουρνουά, ενώ ο Αλκαράθ πέταξε από τη Μούρθια.

Ναδάλ και Αλκαράθ θα αγωνιστούν μαζί στο διπλό ανδρών και αποτελούν ένα από τα πιο εμπορικά ζευγάρια των Αγώνων.

 

Οι περισσότεροι τενίστες ήδη βρίσκονται στο Παρίσι, με τη Μπιάνκα Αντρέσκου να ανεβάζει βίντεο στα social μέσα από το Suzanne Lenglen

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tennis24 (@tennis24gr)

 

 

Video highlights
Previous articleΕΦΟΑ: Το πρόγραμμα της Σχολής Προπονητών ΓΓΑ
Next articleΟ Μάρει προανήγγειλε το τέλος της καριέρας του μετά τους Ολυμπιακούς