Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, αν και προηγήθηκε με set και διπλό break δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά στο χωμάτινο indoor τουρνουά των 60.000 δολαρίων που διεξάγεται αυτές τις ημέρες (24-30/3) στην πόλη Βάκαρια της Βραζιλίας.

Η 32χρονη Ελληνίδα τενίστρια είχε το μεγάλο πλεονέκτημα για τη νίκη, καθώς πήρε προβάδισμα με 6-3, 4-0, ωστόσο στη συνέχεια πήρε μόλις 2(!) από τα 14 games που ακολούθησαν, με την 24χρονη Ουκρανή και Νο297 του κόσμου Ολεκσάντρα Ολινίκοβα να κάνει την ανατροπή επικρατώντας με 3-6, 6-4, 6-2, εξασφαλίζοντας μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Μέχρι τα μισά του αγώνα η Παπαμιχαήλ έδειχνε να κυριαρχεί στο court παίζοντας ωραίο τένις, σε αντίθεση με την Ολινίκοβα που με το…ανορθόδοξο παιχνίδι της (μέχρι και underarm serve επιχείρησε στο πρώτο της match-point) και με την εμμονή της στις moon-balls κατάφερε να φέρει σε δύσκολη θέση την Ελληνίδα τενίστρια και να πάρει τη νίκη. 

Η Παπαμιχαήλ προσπάθησε να ξαναμπεί στο 3ο set κάνοντας το 5-0, 5-2, σβήνοντας 2 match-points της Ουκρανής, ωστόσο στη συνέχεια δέχθηκε νέο break μένοντας εκτός συνέχειας στο μονό.

Στη συνέχεια η Παπαμιχαήλ θα αγωνιστεί και στο διπλό, εκεί όπου μαζί με την Τζούλια Ριέρα (Αργεντινή) θα παίξουν κόντρα στις Ρομίνα Κούνο (Περού) και Φερνάντα Λαμπρανά (Χιλή) για τα ημιτελικά του τουρνουά. 

W75 VACARIA SINGLES DRAW | DOUBLE | SCHEDULE (-5h)

Video highlights
Previous articleΜία ώρα με τα “μαγικά” του Φέντερερ (vid)
Next articleΗ εξήγηση για τα μπλε γάντια που φόρεσε ο Τζόκοβιτς