Μια σπουδαία διάκριση έλαβε ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης (ΡΟΑ) από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, για την περσινή διοργάνωση του διεθνούς τουρνουά βετεράνων στη Ρόδο, τον Μάϊο του ’23.

Η αναγνώριση από την ITF, ήρθε για να επιβεβαιώσει τη σημαντική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια, σε όλα τα επίπεδα, στον πιο δραστήριο και πολυπληθή όμιλο των Δωδεκανήσων, με τη σημαντική συμβολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού-Αθλητισμού Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.).

Τη διάκριση έλαβε ο νέος πρόεδρος του ΡΟΑ, Βασίλης Αράπης ο οποίος με δηλώσεις του στο Tennis24, με αφορμή το βραβείο της ITF, εξήρε την προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων για την επιτυχημένη διοργάνωση.

“Το βραβείο αυτό ανήκει σε όλα τα μέλη του ομίλου μας που κατά την διάρκεια της διοργάνωσης φόρεσαν το ομορφότερο χαμόγελο τους και φιλοξένησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους 178 αθλητές και τις οικογένειες τους από όλο τον κόσμο. Οφείλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του ΔΣ για τις ατέλειωτες ώρες δουλειάς, τους συνδιοργανωτές Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη κύριο Γεώργιο Χατζημάρκο και Δήμο Ρόδο, ακούραστους αρωγούς σε κάθε μας βήμα καθώς και τον κύριο Καραγιάννη Βασίλειο, ιδιοκτήτη του IXIAN GRAND & ALL SUITES χορηγό της διοργάνωσης. Τέλος, να ευχαριστήσω και την εταιρία Babolat που είναι δίπλα μας σε κάθε event. Ο στόχος για φέτος παραμένει ο ίδιος, να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας”

 

 

 

Στο τουρνουά, που διεξήχθη για έκτη φορά στη Ρόδο, σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχών αφού πήραν μέρος 178 αθλητές και αθλήτριες από 20 χώρες του κόσμου.

Το 2024, το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 07-13 Μαΐου στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις στο Καρακόνερο, με τον ΡΟΑ να φιλοδοξεί να ανεβάσει κι άλλο τον πήχη, διατηρώντας παράλληλα το υψηλό επίπεδο φιλοξενίας στους Έλληνες και ξένους αθλητές που θα ταξιδέψουν φέτος στο νησί των Ιπποτών.

 

 

Video highlights
Previous articleΝτουμπάι: Εύκολα στα προημιτελικά ο Ρούμπλεφ (vids)
Next articleΝτουμπάι: Εκτός προημιτελικών ο Μάρεϊ (vids)