Προ των πυλών βρίσκεται μία μετακίνηση… τεκτονικών πλακών στον κόσμο του πάντελ, με τους Χουάν Λεμπρόν και Μαρτίν Ντι Νένο να δίνουν τα χέρια και να ενώνουν τις δυνάμεις τους. Αν και ακόμη δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση, η είδηση κυκλοφορεί στα ισπανόφωνα μέσα με πλήθος διαφορετικών πηγών να δείχνουν προς την ίδια κατεύθυνση.

Πηγαίνοντας ένα βήμα πίσω στις εξελίξεις, αυτό που θεωρείται πλέον δεδομένο είναι το διπλό “διαζύγιο”. Οι Λεμπρόν και Πακίτο Ναβάρο θα τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους σύντομα, μιας και η μεταξύ τους συνεργασία δεν απέδωσε τα αναμενόμενα οφέλη. Ταυτοχρόνως όμως, οι Ντι Νένο και Φράνκο Στούπατσουκ επίσης θα ολοκληρώσουν τη συμμαχία τους, που δημιουργήθηκε στις αρχές του 2023.

Βραχύβια αποδεικνύεται η συμπόρευση των Πακίτο και Λεμπρόν.

Οι “Superpibes”, παρόλο που πραγματοποίησαν ένα θαυμάσιο 2023, κατακτώντας τίτλους και παίρνοντας νίκες απέναντι σε κάθε αντίπαλη ομάδα του Τουρ, απέτυχαν να συνεχίσουν στο ίδιο μονοπάτι και φέτος. Έχοντας μόλις μία συμμετοχή σε τελικό σε 11 φετινά τουρνουά και… μηδέν τίτλους, οι δύο Αργεντινοί αποφάσισαν να αναζητήσουν ξεχωριστά τη μοίρα τους.

Μακριά από τις επιτυχίες του 2023 έμειναν φέτος οι Στούπατσουκ και Ντι Νένο.

Η ενοποίηση των Λεμπρόν και Ντι Νένο, εφόσον οριστικοποιηθεί, αναμένεται να έχει ως αρχή της το τουρνουά Finland P2, στις 29 Ιουλίου με 4 Αυγούστου. Υπάρχουν άλλες δύο διοργανώσεις νωρίτερα στο πρόγραμμα, αμφότερες όμως με συμπληρωμένες τις λίστες συμμετοχής, άρα και τα δίδυμα που θα αγωνιστούν.

Η ανάρτηση του Padel y Cercecitas που… πυροδότησε το ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών:

Φυσικά, μία συνεργασία των Λεμπρόν και Ντι Νένο θα σημάνει αλλαγή θέση για έναν από τους δύο (αμφότεροι παίζουν δεξιά) και αυτός θα είναι σίγουρα ο Λεμπρόν. Ο 29χρονος Ισπανός επί καιρό δοκιμάζει ανά διαστήματα τις ικανότητές του στην “επιθετική” πλευρά του κορτ και τώρα φαίνεται πως ήρθε η ώρα να μονιμοποιηθεί εκεί.

Video highlights
Previous article“Φέντερερ και Ναδάλ είχαν αδυναμίες, ο Νόλε όχι”
Next articleWimbledon: Η κλήρωση της Σάκκαρη (draw)