Διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι της Έλενα Βεσνίνα και έκλεψαν τα δύο ολυμπιακά μετάλλια που έχει κατακτήσει η 35χρονη Ρωσίδα τενίστρια.

Η πρώην Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών ανέφερε πως έλειπε από την οικεία της όταν πραγματοποιήθηκε η ληστεία. Συγκεκριμένα είχε πάει για φαγητό το μεσημέρι με τον σύζυγό της, Παβέλ Τάμπουτστον.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την ληστεία:

“Λείψαμε μόνο λίγες ώρες. Τα μετάλλια ήταν σε μια αθλητική τσάντα, όχι σε κάποιο ιδιαίτερο μέρος. Δεν τα είχα στο χρηματοκιβώτιο, γιατί ήθελα να τα δείξω στα παιδιά στον σύλλογο. Οι ληστές άνοιξαν και το χρηματοκιβώτιο και παρόλα αυτά δεν δούλεψε ο συναγερμός. Όταν επιστρέψαμε καταλάβαμε ότι κλάπηκαν τα δυο μετάλλια”.

Για την επιστριφή της στα court:

“Θέλω να δείξω στην κόρη μου τι μπορεί να κάνει η μαμά της. Ξέρετε, δουλεύω σκληρά για να μπορέσω να παίζω ξανά τένις. Δεν επιστρέφω απλά επειδή πρέπει να το κάνω. Έχω κάνει τις επιλογές μου και δε βιάζομαι, όλα έρχονται φυσιολογικά. Απολαμβάνω να παίζω τένις. Το τένις δεν τελείωσε ποτέ για μένα. Είναι μέρος της ζωής μου και πάντα θα είναι. Δεν θέλω να μετανιώσω για τίποτα”.

Video highlights
Previous articleΜπέκερ: “Δεν έχω ξαναδεί τον Νόλε να βρίσκεται σε αδιέξοδο”
Next articleΓκοφ: “Με κυρίευσαν τα συναισθήματα μου”