Ο Σταν Βαβρίνκα ετοιμάζεται να μπει στην 25η σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας, μια πορεία που ξεκίνησε το μακρινό 2002.
Λίγους μήνες πριν συμπληρώσει τα 41 του χρόνια, ο Βαβρίνκα έχει ήδη αρχίσει να σχεδιάζει το πρόγραμμα του 2026, ανακοινώνοντας ότι θα κάνει πρεμιέρα στο ATP 250 του Όκλαντ. Η επιλογή αυτή σηματοδοτεί ότι θα τον δούμε ξανά σε σειρά τουρνουά επί αυστραλιανού εδάφους στις αρχές της νέας χρονιάς.
Stan THE MAN 😤
One of the game’s true greats (*that backhand) and triple Grand Slam champ — the legendary Stan Wawrinka is returning to Auckland after nearly 20 years 🤩#ASBClassic26 pic.twitter.com/Ho8e4tee8P
— ASB Classic (@ASB_Classic) November 26, 2025
Με την κατάταξή του να βρίσκεται πλέον εκτός του Top-150, ο τρεις φορές πρωταθλητής Grand Slam γνωρίζει πως οι φετινές εμφανίσεις του θα είναι καθοριστικές για το μέλλον του στο άθλημα. Παρ’ όλα αυτά, η αποφασιστικότητά του να συνεχίσει να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο παραμένει αμείωτη, δείχνοντας ότι το πάθος του για το τένις δεν έχει ξεθωριάσει ούτε λίγο.











































