Ο Ντάνιελ Βαλβέρδου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Άντι Μάρεϊ, ενώ πιστεύει πως ο Βρετανός τενίστας, έχει ακόμη πράγματα να δείξει και ότι όλοι πρέπει να τον υπολογίζουν ως δυνατό αντίπαλο.

Το 2020 δεν πήγε όπως θα ήθελε για τον Άντι Μάρεϊ, ο οποίος δεν έκανε τις εμφανίσεις που τον έχουμε συνηθίσει στο παρελθόν, αφού και στο Roland Garros, αλλά και σε διάφορα τουρνουά, όπως αυτό στη Κολωνία, αποδείχθηκε «σκιά του εαυτού του».

Ο Βαλβέρδου, τωρινός προπονητής του Στάνισλας Βαβρίνκα, προβλέπει ότι το 2021 θα είναι μια αρκετά καλή χρονιά για τον Βρετανό τενίστα και θεωρεί πως δεν πρέπει κανένας να τον ξεγράφει από το κορυφαίο επίπεδο.

”Είναι απίστευτο το ότι κατάφερε να επανέλθει αγωνιστικά, ενώ είχε τόσο σοβαρούς τραυματισμούς. Είμαστε τυχεροί που μπορούμε να τον βλέπουμε ακόμη και τώρα να αγωνίζεται και να βρίσκεται μέσα στα courts,” είπε χαρακτηριστικά ο Βαλβέρδου.

”Αν καταφέρει και διατηρηθεί τόσο από πλευράς φυσικής κατάστασης, όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω τραυματισμοί, το 2021 μπορεί να είναι μια πολύ καλή χρονιά για τον Μάρεϊ. Αν καταφέρει και κρατήσει το σώμα του σε καλή κατάσταση, τότε έχει πιθανότητες και μπορεί να κοντράρει τους παίκτες του κορυφαίου επιπέδου αυτή τη στιγμή,” τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Βαβρίνκα.

 

Δημήτρης Τσαπνίδης