Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κάτα κάποιο τρόπο απολογήθηκε στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του μετά από τον τελικό του Rolex Paris Masters, για το αποτέλεσμα του αγώνα και την κατάκτηση του τίτλου κόντρα στον Βούλγαρο, ο οποίος κατέρρευσε συναισθηματικά αμέσως μετά τον αγώνα, με τον Τζόκοβιτς να αφήνει στη μέση τις on court δηλώσεις του για να τον παρηγορήσει. 

“Συγγνώμη για το σημερινό αποτέλεσμα Γκριγκόρ” είπε ο Νο1 του κόσμου. “Πότε δεν είναι εύκολο να χάνεις σ’ έναν τελικό. Θέλω να σου δώσω κουράγιο και να συνεχίσεις να παίζεις το τένις που έπαιξες αυτήν την εβδομάδα, αλλά και τους τελευταίους μήνες. Συγχαρητήρια στην ομάδα σου και στην οικογένειά σου. Ήταν χαρά μου να μοιραστώ το court μαζί σου. Μας γύρισε πολύ πίσω αυτός ο τελικός. Είμαστε πλέον βετεράνοι του Tour τώρα. NextGen ή πώς το λένε 30+Gen;”

“Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την ομάδα μου. Σας ευχαριστώ που με στηρίξατε όλη αυτήν την εβδομάδα. Ξέρουμε πόσο δύσκολο ήταν εντός κι εκτός court. Ήμουν κοντά στο να αποκλειστώ σε τρεις αγώνες στη σειρά κι εσείς με βοηθήσατε με τη στήριξή σας εντός κι εκτός court με την αποκατάσταση και την προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα. Αυτή η νίκη είναι τόσο δική μου, όσο και δική σας.”

PARIS MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAWS | OOP (-1h)

Video highlights
Previous articleHighlights: Ο 40ος Masters τίτλος του Τζόκοβιτς (vid)
Next articleΝτιμιτρόφ: “Δεν ξέρω τι άλλο να πω για τον Νόλε” (vid)