Στην αντεπίθεση περνάει ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά τα όσα ακούστηκαν για τις ευθύνες που έχει για το φιάσκο της διοργάνωσης του Adria Tour που κατέληξε με τέσσερις τενίστες θετικούς στον κορονοϊό, μεταξύ των οποίων και ο ίδιος, ενώ η άνοδος των κρουσμάτων στη Σερβία έχει φέρει τη χώρα ξανά στα πρόθυρα του ολικού lockdown!

Ο Νόλε μίλησε για ξεκάθαρο “κυνήγι μαγισσών” εναντίον του ενώ πιστεύει ότι βόλευε πολλούς να ρίξουν όλο το φταίξιμο πάνω του.

“Έχω παρακολουθήσει την κριτική που γίνεται εναντίον μου και μπορώ να πω ότι είναι κακοπροαίρετη στο σύνολό της. Δεν θα την αποκαλούσα κριτική, θα την αποκαλούσα ατζέντα με συγκεκριμένους στόχους και κυνήγι μαγισσών. Ένα μεγάλο όνομα έπρεπε να δεχτεί όλο το φταίξιμο”.

“Οι προθέσεις μου ήταν αγνές, ήθελα να διοργανώσω ένα τουρνουά φιλανθρωπικού σκοπού στα Βαλκάνια. Συμμορφωθήκαμε με όλους τους κανόνες αλλά δεν ήταν αρκετό και πήραμε το μάθημά μας” ανέφερε ο Νόλε.

Μάλιστα, έβγαλε είδηση και για τη συμμετοχή του στο επικείμενο US Open που παραμένει αβέβαιη!

“Δεν είμαι σίγουρος ότι θα αγωνιστώ στο US Open. Βλέπω μια αύξηση κρουσμάτων στις Η.Π.Α. και δεν ξέρω τι αντίκτυπο θα έχει στη διοργάνωση”.

Ο Νόλε επέστρεψε την Τρίτη στις προπονήσεις στη Σερβία αφού είναι πια αρνητικός στον ιό.

 

Κώστας Αϊτάκης