Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επανήλθε στο ζήτημα της υπόθεσης ντόπινγκ του Γιάνικ Σίνερ, στη διάρκεια συνέντευξής του στην εκπομπή “Piers Morgan Uncensored”.

Σε απόσπασμα που δημοσιεύθηκε πριν από την πλήρη μετάδοση της συνέντευξης, ο Σέρβος πρωταθλητής υποστήριξε ότι “η υπόθεση του Σίνερ είναι ένα σύννεφο που θα τον ακολουθεί, όπως το σύννεφο του κοβιντ ακολουθεί εμένα.”

Στη συνέχεια, ο Σέρβος και πρόσφατος πρωταθλητής του Hellenic Championship, είπε στον παρουσιαστή της εκπομπής, Πιρς Μόργκαν να ρωτήσει τον ίδιο τον Σίνερ, με τον Βρετανό να απαντάει: “παίρνω συνεντεύξεις μόνο από GOAT”. 

Στην αρχή του αποσπάσματος, ο Μόργκαν απολογήθηκε στον Τζόκοβιτς, για την σκληρή στάση που είχε κρατήσει το 2022 με την υπόθεση του εμβολιασμού και την απέλαση του Σέρβου από την Αυστραλία, λίγο πριν την έναρξη του Australian Open. 

Ολόκληρο το περιεχόμενο τη συνέντευξης θα μεταδοθεί την Τρίτη (11/11) στο κανάλι του Πιρς Μόργκαν στο Youtube.

Video highlights
Previous articleΗ Zαμπέρ ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της (vid)
Next articleATP Finals: Μια νίκη μακριά από το Year-end No1 ο Αλκαράθ (vids)