Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραδέχθηκε ότι στο παιχνίδι με τον ντε Μινόρ ήταν η πρώτη φορά στο Australian Open που δεν είχε καμία ενόχληση, ενώ έμεινε ικανοποιημένος από το γεγονός ότι τελείωσε γρήγορα την αναμέτρηση.

“Σήμερα δεν ένιωσα τίποτα. Ευχαριστώ την ιατρική μου ομάδα, ευχαριστώ τον Θεό. Δεν θέλω να πανηγυρίσω πρόωρα, γιατί ξέρω πως μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα.

Είμαι όμως πολύ ευχαριστημένος με την κίνησή μου και με τα χτυπήματά μου σήμερα”, δήλωσε στην on court συνέντευξη ο Σέρβος. 

“Δεν μπορώ να πω ότι λυπάμαι που δεν είδατε έναν μεγαλύτερο αγώνα σήμερα. Χαίρομαι που κέρδισα στα 3 σετ, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί σε ένα court.

Είναι πολλά που πρέπει να διαχειριστείς. Έμεινα συγκεντρωμένος σε όλο το ματς, γιατί ένα παιχνίδι τένις μπορεί να αλλάξει από έναν μόνο πόντο. Θεωρώ ότι έπαιξα το καλύτερο παιχνίδι μου μέχρι τώρα στη σεζόν”, τόνισε.

Όσο για τον επόμενο αντίπαλό του, Αντρέι Ρούμπλεφ ο πρώην Νο1 του κόσμου είπε: “Είναι ένας σταθερός παίκτης Top5 και Top10 τα τελευταία χρόνια. Έχει μια απίθανη φλόγα στο forehand, αλλά και στο service”.

Video highlights