Με αφορμή μίας επίμονης ερώτησης δημοσιογράφου για την επιρροή που έχει στο συμβούλιο των παικτών της ATP και στο board των αντιπροσώπων τους, ο Νόβακ Τζόκοβιτς “ξεσπάθωσε” για αυτά που έχουν γραφτεί τις τελευταίες μέρες για το θέμα.


Η συνέντευξη τύπου πριν από την έναρξη του Masters της Ρώμης μόνο αγωνιστικά θέματα δεν “ακούμπησε” μιας και ο Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε “φωτιά” μετά από ερώτηση και υπόνοια δημοσιογράφου ότι αυτός “κινεί τα νήματα” στην εκλογή του νέου προέδρου της ATP.

Σε έντονο και αρκετά αγενές ύφος, ο εν λόγω δημοσιογράφος επικαλέστηκε πηγές του εντός του συμβουλίου που ανέφεραν ότι όλα πάνε σύμφωνα με τη βούληση του Νόλε.

Ο Τζόκοβιτς, στο άκουσμα αυτό, δεν γινόταν να μην απαντήσει.

“Το καταλαβαίνω ότι ψάχνετε για μια ιστορία και τώρα γράφετε ότι είμαι μόνο εγώ αυτός που αποφασίζω και είμαι υπεύθυνος για τις επιλογές. Δεν ξέρω σε τι πηγές αναφέρεστε αλλά είμαι ένας από τους δέκα εκπροσώπους των παικτών που έχω τον σεβασμό των άλλων και έχω επιλεγεί σαν πρόεδρος του. Δεν αποφασίζω όμως εγώ. Αποφασίζει η πλειοψηφία. Υπάρχει και το board των αντιπροσώπων που επίσης ψηφίζει για διοικητικά θέματα. Δεν είμαι “εγώ” όλα αυτά τα πρόσωπα. Το να με παρουσιάζετε έτσι είναι εντελώς εσφαλμένο και άδικο” ανέφερε ο Νόλε που κράτησε πάντως το ύφος του σε κόσμια επίπεδα παρά το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος είχε εριστικό τόνο όπως θα δείτε στο βίντεο.

 

Κώστας Αϊτάκης