Σε όσους πιστεύουν ότι προσποιείται τραυματισμό και τον κατηγορούν για “θέατρο”, απάντησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του Australian Open και την επιβλητική νίκη επί του Άλεξ ντε Μινόρ.

Μιλώντας στα σέρβικα σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους, ο Νόλε εξέφρασε το παράπονό του για το γεγονός ότι τα δικά του προβλήματα τραυματισμού γιγαντώνονται από μέσα μαζικής ενημέρωσης και φιλάθλους ενώ όταν άλλοι τενίστες αντιμετωπίζουν πρόβλημα, δεν γίνεται τόσο μεγάλο θέμα.

Όταν του ζητήθηκε, λοιπόν, να τοποθετηθεί για το γεγονός ότι κάποια μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο τραυματισμός του είναι λιγότερο σοβαρός απ’ότι υποστηρίζει, ο Νόλε υπογράμμισε: “Αφήνω την αμφιβολία σε αυτούς τους ανθρώπους. Ας αμφιβάλουν. Μόνο οι δικοί μου τραυματισμοί αμφισβητούνται. Όταν τραυματίζονται κάποιοι άλλοι παίκτες, τότε είναι θύματα, αλλά όταν είμαι εγώ, το προσποιούμαι. Είναι πολύ ενδιαφέρον… Δεν νιώθω ότι χρειάζεται να αποδείξω τίποτα σε κανέναν”.

“Έχω κάνει μαγνητική τομογραφία, υπέρηχο και οτιδήποτε άλλο, τόσο πριν από δύο χρόνια όσο και τώρα. Το αν θα το δημοσιεύσω στο ντοκιμαντέρ μου ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξαρτάται από το πως νιώθω. Ίσως θα το κάνω, ίσως όχι” πρόσθεσε.

Συνεχίζοντας στο ίδιο πλαίσιο, ο 35χρονος Σέρβος τόνισε: “Δεν με ενδιαφέρει πραγματικά τι σκέφτονται και λένε οι άνθρωποι. Είναι διασκεδαστικό, είναι ενδιαφέρον να βλέπω πώς συνεχίζεται αυτή η παραφιλολογία που είναι διαφορετική σε σύγκριση με άλλους παίκτες που έχουν περάσει παρόμοια κατάσταση. Αλλά το έχω συνηθίσει και απλώς μου δίνει επιπλέον δύναμη και κίνητρο. Οπότε τους ευχαριστώ για αυτό”.

Ο Τζόκοβιτς είπε ότι ένιωσε πολύ καλύτερα στο γήπεδο τη Δευτέρα από ό,τι το Σάββατο – αλλά ακόμα δεν ήταν σίγουρος αν θα έκανε προπόνηση την Τρίτη.

“Μιλήσαμε γι’αυτό με την ομάδα μου, δεν ξέρω, σκεφτόμαστε αν θα πρέπει να συνεχίσουμε να μην προπονούμαστε τις ημέρες που δεν έχω αγώνα. Τα σημάδια είναι καλά, αλλά δεν θα πανηγυρίσω ακόμα. Ας δούμε πώς θα νιώσω αύριο” είπε.

Για το θέμα τοποθετήθηκε στα social media και ο Άλεξ ντε Μινόρ ο οποίος φέρεται να υποβάθμισε το πρόβλημα τραυματισμού του Τζόκοβιτς, όμως λίγο αργότερα βγήκε και είπε πως τα μέσα ενημέρωσης υπερβάλλουν και πως πάντα θέλουν να δημιουργούν ένταση.

Video highlights
Previous articleΠρώτος στα ημιτελικά ο Χατσάνοφ (vids)
Next articleΡιμπάκινα: “Μπορώ να το κάνω ξανά” (vid)