Ένας τρισευτυχισμένος, αλίμονο, Στέφανος Τσιτσιπάς, ζει το όνειρό του όπως ο ίδιος το έθεσε μετά την ιστορική νίκη του επί του Ρότζερ Φέντερερ και την πρόκριση του στον τελικό του Nitto ATP Finals!


 

Ζει το όνειρό του και μαζί του και εμείς δεν πιστεύουμε αυτό που βλέπουμε!

Το πιστεύαμε και το ελπίζαμε φυσικά!

Είχαμε πει εξαρχής ότι ο Στέφανος πήγε φέτος στο Λονδίνο όχι για τη…χαρά της συμμετοχής αλλά για να φτάσει μέχρι τον τίτλο!

Το ταλέντο, το work ethic και οι φιλοδοξίες αυτού του παιδιού δεν έχουν “ταβάνι” και το αποδεικνύει περίτρανα στο Nitto ATP Finals φτάνοντας στον μεγάλο τελικό μετά τη νίκη του επί του μεγάλου Φέντερερ!

Ο Στέφανος ήταν με το χαμόγελο στα χείλη κατά τη διάρκεια της on-court συνέντευξης, έσταξε και πάλι “μέλι” για τον Φέντερερ αλλά έδωσε το credit και στον εαυτό του για όσα πέτυχε!

“Είμαι περήφανος για την προσπάθειά μου σήμερα. Το να σώσω τόσα break points απαιτούσε πολύ μεγάλη δύναμη, ήταν μια πνευματική μάχη την οποία πέρασα! Πλέον είμαι στον τελικό!”.

“Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα. Ζω το όνειρό μου αυτή τη στιγμή, τα όνειρα πραγματοποιούνται! Έβλεπα τη διοργάνωση σαν παιδάκι και ποτέ δεν πίστευα ότι θα φτάσω εδώ αν και το ονειρευόμουν. Πλέον, να’μαι!” ανέφερε ο Στέφανος.

“Μακάρι να πετύχω ακόμα και τα μισά από αυτά που μπορεί να κάνει ο Φέντερερ. Είναι τιμή μου να παίζω μαζί του, ειδικά εδώ” πρόσθεσε.

“Για τον τελικό, δεν έχω καμία προτίμηση! Δεν μπορώ να υποτιμήσω τον Σάσα, είδαμε τι έκανε πέρσι όταν έχασε από τον Τζόκοβιτς στους ομίλους αλλά τον κέρδισε στον τελικό!” κατέληξε ο Στέφανος.

Κώστας Αϊτάκης

Video highlights
Previous articleΦέντερερ: “Ο Στέφανος με έκανε να παίξω έτσι…” – VIDEO
Next articleO φανταστικός Τιμ στον δρόμο του Στέφανου! – VIDEO