Οι πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία είναι ενθαρρυντικές όσον αφορά την κατάσταση του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος μετά από την αποχώρηση από την προπόνηση της Παρασκευής δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ούτε αυτή του Σαββάτου με αποτέλεσμα να υπάρξει ανησυχία την οποία ενέτεινε η σημερινή έλευση του Χούμπερτ Χουρκάτς από το Μόντε Κάρλο, με τον Πολωνό να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση το βράδυ του Σαββάτου. 

Τα ιταλικά ΜΜΕ έκαναν λόγω για ενοχλήσεις στον αγκώνα όπως ανέφερε ο Ιταλός δημοσιογράφος του sky sport, Στέφανο Μελοκάρο, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα ο επίσης Ιταλός δημοσιογράφος του eurosport italia, Σιμόνε Ετέρνο, επιβεβαίωσε ότι ο Τσιτσιπάς έκανε εξετάσεις στη μέση και όχι στον αγκώνα και μάλιστα οι γιατροί έδωσαν το “πράσινο φως” για να αγωνιστεί κανονικά την Κυριακή. 

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν το πρόβλημα που αντιμετώπισε, αυτές τις δύο ημέρες, έχει ξεπεραστεί κι αν θα αγωνιστεί τελικά το μεσημέρι (15:30 GR) της Κυριακής κόντρα στον Γιάνικ Σίνερ. Θυμίζουμε ότι το βράδυ (22:00 GR) θα παίξουν, στο 2ο παιχνίδι του ομίλου, Νόβακ Τζόκοβιτς και Χόλγκερ Ρούνε. 

Video highlights
Previous articleΙταλικά ΜΜΕ για Τσιτσιπά: “Είναι ο χειρουργημένος αγκώνας, αλλά θα παίξει”
Next articleHighlights: Η εμφατική νίκη των Λεμπρόν/Γκαλάν