Λίγο πριν ριχτεί στη μάχη του BNP Paribas Open, αντιμετωπίζοντας την Κυριακή (04:00GR ξημερώματα Δευτέρας) τον Πέδρο Μαρτίνεζ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέβασε ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, τονίζοντας τη σημασία να σε περιτριγυρίζουν θετικά άτομα που σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, ανέβασε φωτογραφίες από το Indian Wells όπου βρίσκεται και σε πρώτο πλάνο είναι η σύντροφός του, Θεοδώρα Πεταλάς και ο μάνατζέρ του, Νικ Τζέκος.

“Σε έναν κόσμο γεμάτο ανθρώπους, τι πιο όμορφο από το να ξέρεις πώς να δημιουργείς βαθύτερους δεσμούς με τους γύρω μας – να νιώθεις κοινωνικά συνδεδεμένος, ειδικά στον σημερινό ολοένα και πιο απομονωμένο κόσμο.

Η δημιουργία θετικών σχέσεων με τους ανθρώπους μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πόσο ανθεκτικοί είστε. Προσπαθήστε να συνδεθείτε με άτομα που έχουν θετική αύρα και μπορούν να σας κάνουν να γελάσετε και να σας βοηθήσουν. Όσο πιο θετικές είναι οι σχέσεις σας, τόσο καλύτερα θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της ζωής” έγραψε ο Τσιτσιπάς.

 

Video highlights
Previous articleΜε φόρα από τη Νέα Υόρκη ο Μεντβέντεφ (vid)
Next articleHighlights: Η νύχτα του Μεντβέντεφ στο IW