Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει να προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στο φετινό US Open, όπου την Τρίτη τα ξημερώματα (04:00 GR) θα αντιμετωπίσει τον Μίλος Ράονιτς, με τον Έλληνα τενίστα να δηλώνει σε ιταλικό Μέσο ότι αυτήν τη στιγμή στη ζωή του υπάρχει ένας άνθρωπος, ο οποίος τον βοήθησε να εκτιμά τις πιο σημαντικές αξίες μέσα στη ζωή. 

“Η αγάπη με βοηθά να καταλάβω ότι στη ζωή δεν υπάρχει μόνο η δουλειά και ότι δεν μπορώ να σκέφτομαι το τένις 24 ώρες την ημέρα, κάτι που έκανα στο παρελθόν. Έχω γνωρίσει κάποιον που με βοήθησε να εκτιμώ τις πιο σημαντικές αξίες στη ζωή κάθε μέρα. Με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος”, ανέφερε. 

Ο Έλληνας τενίστας συνεχίζει να προπονείται με τον Μαρκ Φιλιππούση και στη Νέα Υόρκη με τον Απόστολο Τσιτσιπά να μην βρίσκεται στις ΗΠΑ και είναι άγνωστο αν θα ταξιδέψει στο τουρνουά, κάτι που αν συμβεί θα είναι η πρώτη φορά που ο Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί σε ένα Grand Slam χωρίς τον πατέρα και προπονητή του στο θεωρείο του. 

Video highlights
Previous articleUS Open: Όταν ο Τζόκοβιτς έπαιξε για τελευταία φορά στη Νέα Υόρκη (vids)
Next articleΜάρεϊ: “Νιώθω ότι ακόμα μπορώ να παίξω σε υψηλό επίπεδο”