Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στη συνέντευξη τύπου αμέσως μετά τη νίκη-πρόκριση επί του Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, σχολίασε το παιχνίδι του κόντρα στον Ισπανό και τι τον οδήγησε στην επικράτηση

Ο Έλληνας τενίστας, ρωτήθηκε και για την επόμενη αναμέτρησή του στο Roland Garros, κόντρα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ, που είναι ο κακός του δαίμονας στο Tour.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Θυμόμουν τις προηγούμενες αναμετρήσεις που έδωσα με τον Μπούστα. Κάθε ματς που είχα απέναντί του, ήταν μια διδακτική εμπειρία και γι’ αυτό είχα πολλές προσδοκίες για το παιχνίδι του σήμερα.

Το να πηγαίνεις σε ένα ματς βάζοντας το παιχνίδι του αντιπάλου σου σε υψηλότερα στάνταρ από ότι αποδείχθηκε τελικά, είναι καλό.

Είχα εξαιρετική αρχή, δεν τον άφησα να επιτεθεί πολύ, δεν του έδωσα χώρο για να βρει ρυθμό και ήμουνα εξαιρετικός. Είχα αυτοπεποίθηση και ήμουν σταθερός, είτε σέρβιρα, είτε όχι. Ήμουν προσεκτικός και έκανα το καθήκον μου.

Όσον αφορά τον Μεντβέντεφ, σερβίρει εξαιρετικά, έχει βελτιωθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια και θα είναι σίγουρα κάτι δύσκολο για να αντιμετωπίσω.

Αισθάνομαι καλά με το παιχνίδι μου όμως και απλά πρέπει να πιάσω την απόδοση που πρέπει. Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν”.

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

 

Δημήτρης Χαλιάπας