Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης, σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΕπΑ) διοργανώνουν το Πανελλαδικό τουρνουά Ping-pong με την Επωνυμία “TRIPOLIS Ping-Pong OPEN 2011”, το Σάββατο & Κυριακή 18-19 Ιουνίου 2011, στο κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης.

Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη διοργάνωση, που τιμά την Τριπολιτσά και την Αρκαδία γενικότερα, και αποτελεί μια ακόμη αφορμή για την ανάπτυξη του Ping-Pong στην περιοχή μας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με τη συμμετοχή 10 κατηγοριών, ως εξής: α) 2 κατηγοριών Εν Ενεργεία Αθλητών, β) 3 κατηγοριών Βετεράνων και γ) 5 κατηγοριών Ανεξαρτήτων Αθλητών.

Για τους πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας προβλέπονται ως επί πλέον ΕΠΑΘΛΑ ΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ.

Για όλους τους συμμετέχοντες υπάρχουν ΔΩΡΑ, δικαίωμα συμμετοχής στο ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ, καθώς και ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ για 6 ΔΩΡΕΑΝ 2ήμερες ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ, όπως αναλυτικά αναφέρεται στην σχετική ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων (από τις 9:00πμ), ενώ αναμένεται μεγάλη συμμετοχή και πολύ Υψηλό Αγωνιστικό Επίπεδο.

Διαβάστε την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ και δηλώστε άμεσα συμμετοχή!

Video highlights
Previous article6ο Τουρνουά τένις για το περιβάλλον
Next articleΔεν παίζω καλά για να το κερδίσω!