Το τένις επιστρέφει σιγά-σιγά και στην πολύπαθη κεντρική Ευρώπη!

Η Τσεχία, που εφάρμοσε όπως και οι περισσότερες χώρες της ηπείρου χαλάρωση των μέτρων που ίσχυαν μέχρι πρότινος, θα διεξαγάγει τουρνουά προετοιμασίας με συμμετοχές μόνο γηγενών τενιστών/τενιστριών με το όνομα της Πέτρα Κβίτοβα να φιγουράρει πρώτο!

Οκτώ γυναίκες και οκτώ άντρες θα συμμετάσχουν σε αυτά τα άτυπα τουρνουά που μόνο στόχο έχουν να βοηθήσουν τους αθλητές να βρουν τα πατήματά τους στο κορτ αγωνιζόμενοι χωρίς φυσικά κανένα άγχος για το τελικό αποτέλεσμα.

“Είμαστε έτοιμοι να “συστήσουμε” και πάλι το τένις στην Τσεχία αλλά και όλο τον κόσμο! Από τη Δευτέρα, η κυβέρνησή μας έχει επιτρέψει τη συνάθροιση μέχρι και 300 ατόμων. Το πολύ δύσκολο τώρα είναι να βρούμε ρυθμό γιατί έχουμε να παίξουμε πολύ καιρό. Μην περιμένετε να δείτε σπουδαίο τένις!” προειδοποιεί η κάτοχος δύο Slams.

“To πιο δυσάρεστο για μένα είναι ότι δεν μπορούμε να δώσουμε χέρι στον αντίπαλο και πρέπει απλά να ακουμπάμε τις ρακέτες. Ελπίζω να μπορέσω να παίξω σε ακόμα ένα Grand Slam φέτος, θα ήταν ιδανικό” πρόσθεσε.

Στο αντρικό ταμπλό φιγουράρει το όνομα του Γίρι Βέσελι με τους άντρες να παίζουν στο χώμα και τις γυναίκες σε σκληρή επιφάνεια.

 

Κώστας Αϊτάκης