Το φθινόπωρο έχει μπει -ημερολογιακά- για τα καλά και τα τουρνουά επιπέδου Master σε όλη την Ελλάδα αρχίζουν να γεμίζουν το καλεντάρι. Έτσι και στο Padel Place Marousi το τετραήμερο 14-17 Σεπτεμβρίου έδωσαν το παρών πολλά από τα μεγαλύτερα ονόματα για το τουρνουά κατηγορίας Master, ενώ δράση υπήρξε και σε επίπεδο Advanced.

Στο Master, το ζευγάρι του τελικού ήταν αυτό του Λευτέρη Θεοδώρου με τον Παύλο Μπαλάφα απέναντι στους Μάριο Μπαρσελό και Δημήτρη Χαλαβαζή. Δυστυχώς, ένας τραυματισμός υποχρέωσε σε απόσυρση τον Θεοδώρου, ανακηρύσσοντας έτσι αυτομάτως τους Μπαρσελό/Χαλαβαζή πρωταθλητές.

Οι Δημήτρης Χαλαβαζής και Μάριο Μπαρσελό.

Πάραυτα, οι δυο τους δεν άφησαν παραπονεμένο το κοινό, δίνοντας ένα δυναμικό ματς επίδειξης με τους Λούσιο Ολιβέρι και Χάρη Καπόγιαννη, οι οποίοι είχαν αποκλειστεί από τους Θεοδώρου/Μπαλάφα στα ημιτελικά. Η νίκη πήγε στους Μπαρσελό/Χαλαβαζή με 2-0 σετ, υπογράφοντας έτσι το φινάλε μίας σπουδαίας εβδομάδας.

Ο Λούσιο Ολιβέρι.

Στο Advanced, οι Αρίστος Τογκαλίδης και Τάκης Φλούδας αναμετρήθηκαν με τους Ανδρέα Πελεκάνο και Σπύρο Μιχαήλ. Οι Τογκαλίδης/Φλούδας πήραν το προβάδισμα κατακτώντας στο τάι-μπρέικ το πρώτο σετ, στη συνέχεια όμως οι Πελεκάνος/Μιχαήλ ήταν καταιγιστικοί, έφτασαν στην ανατροπή και με τελικό σκορ 6-7, 6-0, 6-0 στέφθηκαν πρωταθλητές.

Οι Ανδρέας Πελεκάνος και Σπύρος Μιχαήλ.

Σημειώνεται πως αυτό ήταν το δεύτερο τουρνουά επιπέδου Master που διοργάνωσε φέτος το Padel Place Marousi, με το πρώτο να έχει προηγηθεί τον Απρίλιο. Συνολικά οι επόμενοι μήνες έως το φινάλε του 2023 αναμένονται εξαιρετικά γεμάτοι με διοργανώσεις κορυφαίου αγωνιστικού επιπέδου.

Video highlights
Previous articleΓουαδαλαχάρα: Η Σάκκαρη με Γκαρσία με στόχο τον τελικό
Next articleHighlights: Η πρόκριση της Σακκάρη στα ημιτελικά (vid)