Με τον Ράφα Ναδάλ να έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τον Κάρλος Αλκαράθ να προετοιμάζεται για το Wimbledon, ο πρώην προπονητής του Ναδάλ και θείος του, Τόνι, πιστεύει ότι το ισπανικό δίδυμο είναι υποψήφιο για το χρυσό μετάλλιο στο διπλό στο Παρίσι. 

“Μίλησα μαζί με τον Ράφα αυτές τις ημέρες και νιώθει πολύ καλύτερα. Θέλει να φτάσει ψηλά στους Ολυμπιακούς Αγώνες και μένει να δούμε αν θα το πετύχουμε.”, είπε ο Ισπανός προπονητής  για τον ανιψιό του. 

Ο Ναδάλ συνεχίζει να προπονείται στην ακαδημία του στο Μονακόρ, για τις 27 Ιουλίου την ημέρα που θα ξεκινήσει το ολυμπιακό πρόγραμμα στο τένις. Ωστόσο, εκτός από το μόνο, ο Ναδάλ θα ενωθεί με τον Αλκαράθ στο διπλό ο Τόνι Ναδάλ χρίζει το δίδυμο ως φαβορί για τους Αγώνες. 

“Θέλουν να προσχωρήσουν στο διπλό. Θεωρώ ότι είναι ξεκάθαρο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο. Δεν θα είναι εύκολο γιατί δεν έχουν παίξει ποτέ μαζί. Αλλά η ποιότητα τους ως μονάδες αυξάνει τις προσδοκίες. Ο Ράφα είναι σπουδαίος παίκτης διπλού, ενώ ο Αλκαράθ είναι ένας από του καλύτερους παίκτες του κόσμου. Εκτιμώ ότι θα πάνε πολύ καλά.”

Το ολυμπιακό πρόγραμμα του τένις στο Παρίσι θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 27 Ιουλίου – 3 Αυγούστου. 

Video highlights
Previous articleTo χειρότερο διπλό λάθος της χρονιάς; (vid)
Next articleΣίνερ για Τζόκοβιτς: “Αν παίξει είναι το φαβορί για τον τίτλο”