Ο θείος και πρώην προπονητής του Ράφαελ Ναδάλ, Τόνι, με δηλώσεις του τόνισε πως και φέτος ο ανιψιός του θα καταφέρει να κερδίσει το Ρολάν Γκαρός και θα γράψει για ακόμη μια φορά ιστορία στο τουρνουά, με την κατάκτηση του 11ου τίτλου του στο Παρίσι.


 

Ο μεγάλος δάσκαλος, προπονητής και θείος του Ράφαελ Ναδάλ, Τόνι, μίλησε για τις ικανότητες του ανιψιού του και για το επικείμενο Ρολάν Γκαρός, το οποίο όπως τόνισε ο Ισπανός, θα κατακτήσει και πάλι ο Ναδάλ!

Ο Τόνι Ναδάλ μοιράστηκε μια ιστορία με τον κόσμο, αναπολόντας στην στιγμή που ο Ράφα κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο στο Γαλλικό Όπεν, αλλά και πως βίωσε ο ίδιος χρόνο με τον χρόνο τα… κατορθώματα του Ναδάλ στο χώμα και πιο συγκεκριμένα στο Ρολάν Γκαρός.

Αναλυτικά όσα είπε ο θείος Τόνι για τον πολυαγαπημένο του ανιψιό:

“Όταν ο Ράφα κατέκτησε τον πρώτο του Grand Slam τίτλο στο Ρολάν Γκαρός, σκέφτηκα αν μπορέσει να ξεπεράσει ποτέ τον κορυφαίο εκείνη την εποχή στο τουρνουά Μπιόρν Μποργκ, ο οποίος είχε κατακτήσει τον θεσμό έξι φορές.

Όταν πήρε το πρώτο, δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να κατακτήσει δέκα, αλλά μόλις πήρε το δεύτερο, λέω, όντως μπορεί να πάρει κι άλλα. Φτάσαμε στα επτά και τότε είπα, εντάξει, θα το παίρνει κάθε χρόνο.

Πέρσι πολλοί δεν το περίμεναν αλλά και πάλι εγώ είχα πει στον γιο μου, ότι ο Ράφα θα κατακτήσει τον 10ο τίτλο του στο Γαλλικό Όπεν, το πρώτο πράγμα που έκανα μετά τον τελικό τον οποίο κέρδισε πέρσι, ήταν να πάρω τηλέφωνο τον γιο μου και να του πω, θυμάσαι τι σου είπα ;

Πάντα πίστευα πως ο Ράφα μπορεί να κερδίσει το οτιδήποτε, τώρα πιστεύω πως αν και δεν είναι στο τοπ του επίπεδο, θα μπορέσει να πάρει τον 11ο τίτλο του φέτος στο Ρολάν Γκαρός.”

 

Δημήτρης Χαλιάπας

Video highlights
Previous articleΟ Φέντερερ είναι θρύλος
Next articleΠιο έτοιμος ο Κατσάνοφ! – VIDEO