Ο Τόνι Ναδάλ δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη ότι ο ανταγωνισμός του Ράφα Ναδάλ και του Ρότζερ Φέντερερ είναι παρόμοιος με αυτόν του Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο. 

“Η αντιπαλότητα μεταξύ Ναδάλ και Φέντερερ στο τένις είναι συγκρίσιμη με εκείνη του Μέσι και του Ρονάλντο στο ποδόσφαιρο, όσον αφορά τη διάρκεια στο χρόνο, αλλά έχει δύο διαφορές.”, είπε ο Τόνι Ναδάλ. 

“Ανάμεσα στον Μέσι και τον Κριστιάνο υπάρχει μεγαλύτερη διαφορά από ότι μεταξύ Ναδάλ και Φέντερερ, ενώ επίσης ο Ραφαέλ μπορεί να κάνει αυτά που κάνει ο Φέντερερ, ενώ ο Ρονάλντο δεν μπορεί να κάνει αυτά που κάνει ο Μέσι.”

“Αυτά που έχω δει να κάνει ο Φέντερερ μέσα στο court δεν τα έχω δει να τα κάνει κανένας παίκτης. Μπορούμε λοιπόν να τον παρομοιάσουμε με τον Μέσι. Ωστόσο, πιστεύω ότι ο Ραφαέλ αν και διαφορετικός παίκτης, μπορεί να μην έχει τεχνική υπεροχή απέναντι στον Φέντερερ, έχει το ταλέντο για να κάνει ό,τι και ο Φέντερερ.”

“Από την άλλη και ο Κριστιάνο έχει πλούσιο ταλέντο, αλλά δεν μπορεί να κάνει αυτά που έκανε σε όλη του την καριέρα του Μέσι.”, κατέληξε ο Ισπανός. 

Video highlights
Previous articleΑριζόνα: Πρώτος τελικός για Μπερετίνι μετά το 2022 (vids)
Next articleΤζόκοβιτς και Κάρι αντάλλαξαν δώρα (vid)